Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

La Garriga, 11/05/2012; Josep Badia nou delegat comarcal  del Vallès Oriental de Plataforma per Catalunya

La Garriga, 11/05/2012; Josep Badia nou delegat comarcal del Vallès Oriental de Plataforma per Catalunya

13/05/2012 - Vallès Oriental

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Amb la presència del president del partit Josep Anglada, es va nomenar nou delegat comarcal  del Vallès Oriental de PxC a Josep Badia.

La Garriga | Redacció.- El nomenament de Josep Badia  com a nou delegat de la Junta Comarcal del Vallès Oriental de Plataforma per Catalunya (PxC) ha estat acordat aquest passat divendres 11 de maig de 2012. Fins ara el delegat era en Josep Forns, el qual ha estat al front de la comarca en les darreres campanyes electorals, i també com  a candidat a l’alcaldia de Mollet del Vallès, però que en l’actualitat per motius laborals no pot atendre aquest càrrec i pren el relleu en Josep Badia.

L’acte del nomenament s’ha fet a un restaurant de la Garriga, amb l’assistència de militants i simpatitzants del Vallès Oriental i del president Josep Anglada , de la Secretària de Presidència, Marta Riera, així com del Secretari Territorial de Barcelona, Miguel Angel Chiquillo.

Josep Forns, continuarà de forma activa en el partit donat que té més càrrecs dins de l’executiva.

El president de la formació política Josep Anglada, ha valorat públicament la feina realitzada per part d’en Josep Forns, i ha manifestat que “Plataforma per Catalunya és un partit polític que està creixent i això implica canvis en l’organigrama del partit, donat que cada dia hi han més militants i simpatitzants”.

En aquest sentit Anglada ha assenyalat que “confio que en  el Vallès Oriental incrementarem la nostra representació , ja que Plataforma per Catalunya  està consolidada i  la nostra política a peu de carrer i pròxima al poble ens portarà al Parlament de Catalunya”.

Josep Badia, actual regidor de Plataforma per Catalunya a Les Franqueses del Vallès, s’ha compromès “a treballar per consolidar més representació amb  més regidors i afiliats en el Vallès Oriental , i que agraeix la presència d’Anglada amb la proximitat que té amb la gent, ja que és la millor manera d’estar al costat del poble”.

PxC

La Garriga, 11 de maig de 2012

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ARAVALLES.CAT, 14/05/2012; Josep Badia, nou delegat comarcal de Plataforma per Catalunya

L’actual regidor de les Franqueses substitueix el molletà Josep Forns

Redacció.-  Josep Badia, regidor de Plataforma per Catalunya (PxC) a les Franqueses del Vallès ha estat nomenat com a nou delegat de la Junta Comarcal del Vallès Oriental del partit antiimmigració. Fins ara el delegat era Josep Forns, candidat a l’alcaldia de Mollet del Vallès.

L’acte de nomenament de Josep Badia com a nou delegat de la Junta Comarcal de Plataforma per Catalunya va tenir lloc divendres a un restaurant de la Garriga.
 
Badia ocuparà a partir d’ara el càrrec de Josep Forns, que seguirà a l’executiva del partit, però que per motius laborals, explica el partit xenòfob, ha hagut de deixar el lloc de delegat de la Junta Comarcal.
 
El nomenament va comptar amb la presència del president del partit, Josep Anglada, que va avisar de què  “Plataforma per Catalunya és un partit polític que està creixent i això implica canvis en l’organigrama, donat que cada dia hi ha més militants i simpatitzants”.
 
Badia, per la seva part, es va comprometre “a treballar per consolidar més representació amb  més regidors i afiliats en el Vallès Oriental”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube