Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Vic, 08/03/2012; Josep Anglada mostra la seva indignació davant la possible denúncia per injuries i difamació per part d'UGT

Vic, 08/03/2012; Josep Anglada mostra la seva indignació davant la possible denúncia per injuries i difamació per part d'UGT

08/03/2012 - Vic

Veure vídeo intervenció Josep Anglada

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, s'ha referit sobre la demanda judicial per injuries i difamació per part de UGT assenyalant que “es tracta d'una persecució ideològica sense fonament”.

Vic | Redacció.-
El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha mostrat la seva indignació després de conèixer per la premsa que el sindicat UGT està pensant `presentar una demanda judicial per injuries i difamació contra la seva persona, “es tracta d'una persecució ideològica sense fonament. Vaig afirmar que som moltes les persones que pensem que la reforma laboral és salvatge i que els sindicats són corruptes i inútils” afegint “estem en un país lliure i els sindicats han d'acceptar les crítiques a les seves actuacions, no sóc jo solament el que pensa d'aquesta manera”.

El president de Plataforma per Catalunya i regidor per Vic ha afegit “entenc que la demanda d'UGT no serà admesa judicialment, de ser-ho, seria un precedent per a nosaltres que contínuament som menyspreats i qualificats amb termes difamatoris que no s'ajusten a la realitat, per tant iniciaríem el mateix tipus de reclamació judicial contra tots els que hagin fet o facin qualificacions pejoratives sobre la nostra formació”. El líder identitari ha conclòs assenyalat que “estic molt tranquil, espero esdeveniment i estic segurque prevaldrà la llibertat d'expressió enfront dels que no estan acostumats a la crítica i estan obstinats a tapar per qualsevol mitjà a les veus dissidents com és la meva”, i els ha recomanat als sindicats que no es preocupin tant de netejar la seva imatge i de omplir els carrers de gent en manifestacions i que es dediquin a recolzar la nostra economia nacional enfront la globalització per a garantir i crear llocs de treball estables per als nostres treballadors".


PxC

Vic, 8 de març de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.EL9NOU.CAT, 07/03/2012; La UGT porta Anglada als tribunals per acusar els sindicats de corruptes

La UGT considera que les afirmacions de Josep Anglada al ple de Vic constitueixen uns presumptes delictes d'injúria i difamació.

Vic.- Redacció.- La Unió General de Treballadors de Catalunya ha decidit presentar una demanda judicial contra Josep Anglada. El portaveu de Plataforma per Catalunya va acusar als sindicats de diverses practiques de corrupció en el darrer Ple de l’Ajuntament de Vic celebrat el passat dilluns dia 5 de març. La Unió General de Treballadors de Catalunya entén que aquests fets constitueixen injuria i difamació.

És per això que hem decidit portar-lo al jutjat. No podem tolerar de cap manera aquests tipus de qualificatius, encara menys, en un òrgan administratiu i públic com és el Ple de l’Ajuntament.

La UGT ha demanat a l’Ajuntament de Vic que ens faci arribar l’acta del Ple celebrat el passat dilluns, per tal d’adjuntar-la a la demanda.

 

WWW.OSONA.COM, 07/03/2012; UGT portarà Anglada al jutjat per «injúria i difamació»

El portaveu de PxC va qualificar els sindicats de "corruptes", en el ple de Vic de dilluns passat.

Vic.- Redacció.-  La UGT ha decidit presentar una demanda judicial contra Josep Anglada. El portaveu de PxC va acusar els sindicats de “corruptes”, en el darrer ple de l’Ajuntament de Vic celebrat el passat dilluns 5 de març. El mateix dia de la sessió, Cesc Poch, secretari general d’UGT Osona, que estava present a la sala, va anunciar via Twitter que s’estudiarien les mesures legals corresponents.

La UGT entén que aquestes declaracions constitueixen “injúria i difamació”. “No podem tolerar de cap manera aquests tipus de qualificatius, encara menys, en un òrgan administratiu i públic com és el ple de l’Ajuntament”, diu el sindicat en una nota de premsa.

La UGT ha demanat a l’Ajuntament de Vic que els faci arribar l’acta del ple per tal d’adjuntar-la a la demanda.

 

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 08/03/2012; UGT anuncia una querella contra Anglada por decir en voz alta lo que piensan millones de españoles: “Los sindicatos son corruptos e inútiles”

Redacción.-  El presidente de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, expresó hoy su indignación tras darse a conocer que el sindicato UGT estudia presentar contra él una demanda judicial por injurias y difamación por opinar que “los sindicatos son corruptos e inútiles”. “Se trata de una persecución ideológica sin fundamento. Somos muchas las personas que pensamos que la reforma laboral es salvaje y que los sindicatos son corruptos e inútiles”, señaló el vicense.

Anglada emplazó a los sindicatos a que, en el marco de un país libre, acepten las críticas contra sus actuaciones, unas críticas que, según dijo, comparte mucha gente.

El presidente de PxC y concejal en Vic cree que la demanda de UGT no será admitida judicialmente. “De serlo”, advierte, “sería un precedente a nuestro favor, ya que continuamente somos despreciados y calificados con términos difamatorios que no se ajustan a la realidad.  Por lo tanto, promoveríamos el mismo tipo de acciones legales contra todos los que hayan hecho o hagan calificaciones peyorativas sobre nuestra formación”.

El líder plataformista dijo estar “muy tranquilo y a la espera de acontecimiento”. “Estoy seguro que va a prevalecer la libertad de expresión frente a los que no están acostumbrados a la crítica y están empeñados en tapar por cualquier medio a voces disidentes como la mía”.

Por último, Anglada aconsejó a los sindicatos que”no se preocupen tanto de limpiar su imagen y de llenar las calles de manifestantes y que se dediquen a apoyar la economía nacional frente a la globalización” al objeto de garantizar “la creación de puestos de trabajo estables para nuestros trabajadores”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube