Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

WWW.TARONJADIGITAL-OSONA.CAT, 13/04/2012; Josep Anglada: Si el republicà López no està capacitat, el que ha de fer és plegar

WWW.TARONJADIGITAL-OSONA.CAT, 13/04/2012; Josep Anglada: Si el republicà López no està capacitat, el que ha de fer és plegar

16/04/2012 - Vic

Veure vídeo del programa

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, va assegurar al Canal taronja que “actituds com les del Sr. Xavier Solà són reprovables i embruten la imatge de la política”.   

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, va participar com a contertulià en el programa “Gabinet de Crisi” del Canal Taronja Osona. En aquesta ocasió va estar acompanyat per Joan Ballana d’ERC, Josep Rafús de CiU i de Toni Serrat ex- regidor de l’Ajuntament de Vic. 

El programa que va estar moderat per David de Dios, es va parlar de la compareixença  del número dos de Cultura Xavier Solà al Parlament de Catalunya i dels plens de l’Ajuntament de Vic.  

Anglada però, va començar el programa criticant les paraules que havia pronunciat el republicà Joan López on demanava eines a la Generalitat de Catalunya per lluitar contra PxC. En aquest sentit Anglada li va replicar que “el que ha de fer el Sr. López és demanar més recursos per la ciutat de Vic i si no està capacitat per fer-ho el que ha de fer es plegar”.

Respecta al cas Solà, Anglada va coincidir amb els demés contertulians assenyalant que “són actituds prepotents, reprovables i que embruten la imatge de la política”, afegint “sentir-se enganyat si tal com va dir el Sr. Solà l’alcalde estava assabentat de les empreses del Sr. Solà”. El líder identitari també va trobar llastimós si és veritat tal com va manifestar Solà al Parlament que “el regidor de l’Ajuntament de Vic del partit socialista li hagués demanat feina pel seu despatx”.

En quan l’elaboració del Reglament Orgànic Municipal (ROM), Anglada va assegurar que “si aquest reglament està actualment parat és per culpa del grup antisistema de la CUP”.   

PxC

Vic, 13 d’abril 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube