Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Vic, 21/05/2012; Anglada i Mas coincideixen a Vic

Vic, 21/05/2012; Anglada i Mas coincideixen a Vic

22/05/2012 - Vic

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, i el president de la Generalitat, Artur Mas, han coincidit aquest dilluns a l’acte de commemoració del 15è aniversari del reconeixement de la Universitat de Vic per part del Parlament.

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, acompanyat per la regidora Marta Riera, ha assistit avui a l’acte acadèmic per commemorar el 15è aniversari del reconeixement dela Universitat de Vic (UVic) per part del Parlament de Catalunya.

L'acte ha començat a la una del migdia a  l'Aula Magna de la UVici ha  comptat amb una conferència de Josep M. Anzizu, membre del Consell Consultiu de la UVic i del patronat de la Fundació EADA, que ha parlat de "Reflexions sobre la dimensió i l'eficiència de les universitats".

Mas ha estat acompanyat a la mesa pel rector de la UVic, Jordi Montaña, i per l'alcalde de la Vic i president del Patronat de la Fundació Universitària Balmes, Josep M. Vila d'Abadal, que han fet els parlaments institucionals.

Anglada que ha coincidit un cop acabat l’acte amb Artur Mas, ha assenyalat que “la UVic és un dels motors econòmic de la nostra ciutat, i per tant, hem de fer entre tots que aquesta Universitat es doni a conèixer més enllà del nostre territori”, afegint “és important aquesta voluntat de vocació de servei públic que vol continuar mantenint la UVic i que es manifesta, entre altres coses, en no apujar les matrícules de l’any vinent i continuant potenciant les beques per tal que ningú amb bon expedient acadèmic es quedi fora”.

El líder identitari ha aprofitat per dir-li al president de la Generalitat, Artur Mas que “molt aviat  ens veurem al Parlament”.

PxC

Vic, 21 de maig de 2012    

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.E-NOTICIES.CAT, 22/05/2012;

Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, i el president de la Generalitat, Artur Mas, han coincidit a l’acte de commemoració del 15è aniversari del reconeixement de la Universitat de Vic per part del Parlament. Anglada ha aprofitat per dir-li que "molt aviat ens veurem al Parlament".

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 22/05/2012; Anglada a Mas: “Nos veremos en el Parlament”

Redacción.- El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, y el presidente de la Generalitat, Artur Mas, han coincidido en el acto de conmemoración del 15 aniversario del reconocimiento de la Universidad de Vic por parte del Parlament. Anglada aprovechó el encuentro para decirle al presidente catalán que “muy pronto nos veremos en el Parlament”.

El acto ha empezado a la una del mediodía en la aula Magna de la UVic y ha contado con una conferencia de Josep M. Anzizu, miembro del Consejo Consultivo de la UVic y del patronato de la Fundación EADA, que ha hablado de “Reflexiones sobre la dimensión y la eficiencia de las universidades”.

Mas estuvo acompañado en la mesa por el rector de la UVic, Jordi Montaña, y por el alcalde de la Vic y presidente del Patronato de la Fundación Universitaria Balmes, Josep M. Vila d’Abadal, quienes hicieron los parlamentos institucionales.

Anglada, por su parte, señaló que “la UVic es uno de los motores económico de nuestra ciudad, y por lo tanto, tenemos que hacer entre todos que esta Universidad se dé a conocer más allá de nuestro territorio”, añadiendo que “es importante esta voluntad de vocación de servicio público que quiere continuar manteniendo la UVic y que se manifiesta, entre otras cosas, en no subir las matrículas del año próximo y potenciando las becas para que nadie con buen expediente académico se quede fuera”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube