Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Vic, 26/05/2012; Josep Anglada: “L’interès de ciutat ha d’estar per sobre de l’interès polític”

Vic, 26/05/2012; Josep Anglada: “L’interès de ciutat ha d’estar per sobre de l’interès polític”

26/05/2012 - Vic

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Josep Anglada demana el compromís de totes les forces per mantenir l’ordre i sufocar els intents de la CUP per revifar el clima de crispació i confrontació a Vic.

Redacció | Vic. – Josep Anglada ha demanat un compromís unitari dels partits polítics de Vic per sufocar els intents de desestabilitzar i revifar el clima de crispació viscut a les darreres setmanes a la capital de la comarca d’Osona.

El president de Plataforma per Catalunya (PxC) ha fet una crida per “anteposar els interessos de la ciutat per sobre dels de qualsevol partit polític”, i en aquest sentit s’ha referit a la convocatòria del dissabte 26 de maig promoguda des de la CUP com “una temptativa per part dels enemics de la democràcia de sembrar l’odi contra la segona força política a l’Ajuntament de Vic”.

El líder identitari ha denunciat els intents de la CUP per “buscar un pretext per crear un brou de cultiu que li permeti normalitzar l’ús de la violència com a eina política i convertir la nostra ciutat en un refugi d’esvalotadors i guerrilles urbanes”.

Anglada ha recordat que “la CUP és l’únic partit amb representació al consistori de Vic que s’ha desentès de la declaració institucional de ’Ajuntament contra la crispació i la confrontació subscrita pels portaveus de la resta de grups i el propi alcalde”.

Per al president de PxC és una cosa que“constitueix una declaració d’intencions i reflecteix quina és la seva manera d’entendre la política. Els seus integrants no amaguen la seva simpatia per terroristes i participen en actes de suport a etarres. Compten amb una àmplia col·lecció de delictes que van des d’amenaces a càrrecs electes de la nostra formació, desordre públic, danys i fins i tot associació il·lícita. D’altres membres també estan pendents de judici per injúries contra regidors de PxC”.

El president de Plataforma per Catalunya ha apel·lat a la “higiene democràtica” per “arraconar els intents de traslladar la tensió als carrers de Vic”, y ha reprovat l’intent d’aquests grups de reeditar episodis de violentes persecucions de les que vaig ser víctima jo mateix  i una altra regidora identitària de la capital d’Osona.

Per acabar Anglada ha assegurat que “a la concentració organitzada a Vic s’ha donat cita gent que no té cap vincle amb la ciutat, que ha acudit a la trucada dels qui instiguen a la persecució i pretenen submergir la ciutat en un clima de violència latent i encendre els ànims dels pacífics veïns de la nostra localitat”.

PxC

Vic, 26 de maig de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

El 9 Nou, 28/05/2012; Anglada va enviar el comunicat al migdia anticipant el “clima

J.C. Josep Anglada i PxC no van esperar a veure el resultat de la manifestació de dissabte a la tarda. A quarts de 3 del migdia ja van enviar un comunicat fent-ne una valoració. Parlant en passat, Anglada assegura en el comunicat que “a la concentración organitzada a Vic s’hi ha donat cita gent que ha acudit a la trucada dels qui instiguen a la persecució i pretenen submergir la ciutat en un clima de violència latent”. Referint-se a la CUP, diu que els seus integrants “no amaguen la seva simpatia per terroristes i participen en actes de suport a etarres”.

Anglada apel·la també a la “higiene democràtica” per “arraconar els intents de traslladar la tensió als carrers de Vic”. En aquest sentit, demana un compromís unitari a la resta de partits representants al consistori vigatà “per sufocar els intents de desestabilitzar i revifar el clima de crispació viscut a les darreres setmanes” a Vic. Tornant-se a referir a la manifestació de dissabte, Anglada la qualifica com “una temptativa per part dels enemics de la democràcia de sembrar l’odi contra la segona força de l’Ajuntament de Vic”. Tot i haver fet públic el comunicat dissabte cap alter partit encara s’ha pronunciat sobre les peticions de PxC.

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube