Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Vic, 18/10/2012; Josep Anglada serà el candidat de PxC a la presidència de la Generalitat

Vic, 18/10/2012; Josep Anglada serà el candidat de PxC a la presidència de la Generalitat

20/10/2012 - Vic

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Onze osonencs acompanyaran a Josep Anglada a la llista de Plataforma per Catalunya en les eleccions del 25-N. 

Vic | Redacció.-  El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, va tornar a ser ratificat com a cap de llista per la demarcació de Barcelona a les properes eleccions al Parlament del 25 de novembre.

Al mateix temps la formació identitària va confirmar els noms que acompanyaran a Josep Anglada a la llista. Per la comarca d’Osona ho faran, Marta Riera al lloc quart, Cristina Gayoso al tretze, Maria Pilar Catalán el vint-i-vuit, Josep Maria Soldevila al trenta un,  Ester Gallego el trenta nou, Antoni Sánchez el cinquanta, Sebastià Povedano el cinquanta vuit,  Carme Solano el seixanta, Josep Ricart el setanta tres i Josep Saiz el 75, i com a suplent Joan Antoni Bautista.  

Anglada ha assenyalat que “la llista de PxC és la que té més representació osonenca, cosa que em fa sentir-me encara més orgullós de ser osonenc i vigatà”.

Anglada també s’ha posat com a objectiu en aquestes properes eleccions “entrar en força al Parlament de Catalunya amb 5 o 6 diputats, i d’aquesta manera poder assolir grup parlamentari propi”. 

PxC

Vic, 18 d’octubre de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.OSONA.COM, 18/10/2012; La candidatura de PxC a les eleccions es presenta farcida d'osonencs

Josep Anglada anirà de cap de llista i Marta Riera, de número 4.

Redacció.- PxC ha fet públic alguns dels noms que aniran a les candidatures del partit de cara a les eleccions al Parlament del 25 de novembre. Destaca la gran afluència d’osonencs a la llista de Barcelona, deu en total. Com a número 1, tal com ja va anunciar Osona.com, hi anirà el president de la formació i regidor a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada.

Al número 4 hi trobem la regidora de Vic Marta Riera, que ha caigut un lloc en relació a les anteriors eleccions del 2010. Aquest moviment no és anecdòtic i li podria costar l’escó a la regidora vigatana si la formació obtingués un resultat espectacular.

Segons la darrera enquesta de La Vanguardia, PxC podria tenir possibilitats d’entrar al Parlament. Tal com va passar en les passades eleccions, sempre segons el rotatiu, tot dependrà d’alguns pocs vots. Però el que està clar és que si PxC entra a Barcelona, i segons la reglamentació electoral (per qüestió de tant per cents mínims), ho faria amb tres diputats. Obtenir un quart escó que permetés l’entrada de Riera, però, sembla força difícil.

Els osonencs que acompanyaran Anglada i Riera a la llista, en llocs ja testimonials, són: Cristina Gayoso, al lloc 13; Maria Pilar Catalan, al 28; Josep Maria Soldevila, al 31; Ester Gallego, al 39; Antoni Sánchez, al 50; Sebastià Povedano, al 58; Carme Solano, al 60; Josep Ricart, al 73; i Josep Saiz, al 75.

Anglada s’ha fixat com a objectiu en aquestes properes eleccions “entrar amb força al Parlament de Catalunya amb cinc o sis diputats, i d’aquesta manera poder assolir grup parlamentari propi”.

 

EL NOU 9, 20/12/2012; PÀG. 10 Ramon Espadaler i Marta Rovira seran al Parlament segur; Marta Pascal, Josep Anglada i Xavier Cima tenen opció

Agustí Danés.- Els candidats d’Osona i el Ripollès a les eleccions al Parlament del 25-N hauran de suar per obtenir un escó. Això, almenys, és el que es desprèn de les primeres enquestes, publicades durant les últimes setmanes per

La Razón i La Vanguardia. Creuant les dades d’aquests dos sondejos, només Ramon Espadaler, número 7 de CiU, i Marta Rovira, 2 d’ERC, tindrien l’escó garantit per la circumscripció de Barcelona. Marta Pascal, 34 de CiU per Barcelona; Josep Anglada, 1 de la PxC per Barcelona, i Xavier Cima, 9 de CiU per Girona, obtenen escó en una de les dues enquestes; a l’altra, queden fora, o poden quedar fora, del Parlament.

Si es complissin aquests pronòstics, en un tren imaginari que viatgés cap al Parlament hi hauria quatre vagons de candidats. En un primer, el dels que tenen l’escó assegurat, s’hi situarien Ramon Espadaler (CiU) i Marta Rovira (ERC); en un segon, dels que tindrien esperances fonamentades de sortir elegits, hi hauria Marta Pascal (CiU), Josep Anglada (PxC), i també Xavier Cima (CiU). En un tercer vagó, dels que van ben col·locats però segons les enquestes quedarien fora, s’hi situarien Marta Riera (PxC) i Sergi Vilamala i Núria López (PSC).

El 9 NOU, 22/10/2012; La PxC ensenya les seves cartes per al 25-N

Vic | Redacció.- Josep Anglada, que liderarà la llista de PxC, ha confirmat el secretari general del partit, Robert Hernando, de 2. Les vigatanes Marta Riera (4) i Cristina Gayoso (13) també estaran entre els 20 primers. A la foto, Anglada amb la delegació comarcal d’Osona per encarar la campanya electoral.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube