Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

VIC, 21/12/2012; La delegació de PxC de Vic celebra el seu tradicional sopar de Nadal a Vic

VIC, 21/12/2012; La delegació de PxC de Vic celebra el seu tradicional sopar de Nadal a Vic

24/12/2012 - Vic

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Josep Anglada: “confio en que els ciutadans de Catalunya no tardaran en veure com una vegada més els han tornat enganyar i per fi obriran els ulls i acabaran votant opcions noves, transparents i identitaries com PxC”.

Vic | Redacció.- Aquest passat divendres, 21 de desembres, s’ha celebrat a la ciutat de Vic el tradicional sopar de Nadal presidit pel president de Plataforma per Catalunya (PxC) Josep Anglada.

L'acte va transcórrer en un ambient alegre i festiu, amb una majoria de regidors de la comarca d’Osona, però també amb la presència de companys d’altres comarques de Catalunya.  

El líder identitari va felicitar el Nadal i va desitjar un feliç any nou a tothom, i també va voler donar les gràcies a tots per l’esforç i el treball realitzat en les darreres eleccions autonòmiques. En aquest sentit, el líder identitari va dir que “malgrat tot el sacrifici i la il·lusió que tots hi hem posat no es va pogué aconseguir l’objectiu desitjat, però ens hem de sentir orgullosos per la feina ben feta i per ver obtingut més de 60.000 vots”.  

Anglada va tancar l’acte assenyalant que  “es feia creus com encara hi pot haver gent que continua votant a partits enquistats, a partits que durant aquests darrers trenta anys han enganyat al poble”, però vull continuar ser optimista i “confio en que els ciutadans de Catalunya no tardaran en veure com una vegada més els han tornat enganyar i per fi obriran els ulls i acabaran votant opcions noves, transparents i identitaries com PxC”.

En agraïment i reconeixement a la incommensurable tasca del president Josep Anglada cap a la nostra causa, les diferents delegacions tant del propi Vic com d’altres comarques, van oferir diversos presents típics nadalencs al seu carismàtic president.

PxC

Vic, 21 de desembre de 2011

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube