Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Vic, 03/01/2013; El socialista Raurell ha estat un gran vividor de la política

Vic, 03/01/2013; El socialista Raurell ha estat un gran vividor de la política

04/01/2013 - Vic

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, afirma en el seu últim article que “sigui el socialista Raurell, que forma part del mateix partit del Sr. .... Bustos, que critiqui el pressupost de Vic ratlla la indecència".

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, assenyala en el seu últim article publicat al seu bloc – veure article –que el Sr. Jacint Raurell no li ha agradat gens que el pressupost municipal per l’any 2013 fos aprovat amb el suport del grup municipal de Plataforma per Catalunya”. En aquest sentit, Anglada assegura que ”el socialista Raurell és un home poc democràtic. Encara no ha paït el mal resultat que va treure el PSC a la ciutat de Vic a les passades eleccions municipals, el pitjor resultat de la seva trista història”.  

El líder identitari afirma que “Plataforma per Catalunya com partit responsable que som i amb possibilitats de governar el futur d’aquesta ciutat, érem conscients que no hagués estat bo per a la gent de Vic, ni per al dia a dia del funcionament de l’Ajuntament, ni per a la imatge pública de Vic, que el consistori no aprovés el pressupost”.

Anglada apunta també que “el Sr. Raurell vol oblidar que quan governava la seva prioritat era súper sectària i egoista: si vaig bé jo va bé tothom”.

El president de Plataforma per Catalunya acaba el seu article assenyalant que “el socialista Raurell, que forma part del mateix partit del Sr. .... Bustos, critiqui el pressupost de Vic ratlla la indecència, i davant la indecència política no tingui cap dubte que triomfarà el populisme perquè serà el que votaran els ciutadans”.

PxC

Vic, 4 de gener de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube