Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Vic, 11/02/2013; Judici contra el presumpte agressor al líder de Plataforma per Catalunya i regidor a l’Ajuntament de Vic

Vic, 11/02/2013; Judici contra el presumpte agressor al líder de Plataforma per Catalunya i regidor a l’Ajuntament de Vic

11/02/2013 - Vic

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Alguns dels participants en els incidents al centre de Vic, van intentar agredir el líder de PxC i li van trencar el retrovisor del seu vehicle.

Vic | Redacció.- Aquest dimecres, dia 13 de febrer, a les 10:15h, se celebrarà al Jutjat d’instrucció número 1 de Vic el judici contra el jove A.M.E, com a presumpte autor d’agressions al líder de Plataforma per Catalunya i regidor a l’Ajuntament de Vic Josep Anglada.

Els fets van ocorre els passat 24 d’abril quan el regidor de PxC, Josep Anglada, es dirigia cap el seu domicili particular, va ser aleshores quan un agent de la Guàrdia Urbana i un dels Mossos d’Esquadra el van informar  que hi havia una manifestació davant del seu domicili i que era inviable poder-hi arribar.

Va ser instants més tard, quan els manifestants van descobrir el cotxe del regidor aparcat a la Rambla de l’Hospital, aleshores es van posar a corre  amb la intenció d'agredir-lo. Llavors, agents dels Mossos van obligar Anglada a marxar per evitar mals majors. Tot i això, un jove va aconseguir arribar fins el cotxed’Anglada i amb un monopatí li va trencar el retrovisor del seu vehicle.   

En aquest sentit, Anglada ha assenyalat que “apel·lo a la sensatesa, a la responsabilitat i al sentit comú de la justícia perquè actuï amb valentia  i s’eradiqui totalment aquesta espiral de violència contra els homes i les dones de Plataforma per Catalunya per part dels col·lectius antisistemes”.

PxC

Vic, 11 de febrer de 2013

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube