Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Vic, 18/03/2013; Josep Anglada amb la Unió Ciclista de Vic a Sant Marc

Vic, 18/03/2013; Josep Anglada amb la Unió Ciclista de Vic a Sant Marc

18/03/2013 - Vic

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)


El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha participat aquest diumenge al matí en el tradicional esmorzar que organitza cada any la Unió Ciclista de Vic.

Vic | Redacció.-  Josep Anglada ha participat aquest diumenge al matí en el tradicional esmorzar que organitza cada any La Unió Ciclista de Vic, en un dels paisatges més bonics de la Plana de Vic.

L’Ermita de Sant Marc acull com ja es habitual a principis de març l’acta que organitza la Unió Ciclista de Vic on hi son presents nombrosos socis i simpatitzants del món ciclista.

Anglada, gran aficionat a les bicicletes i soci de l’entitat va manifestar “estar molt satisfet de veure que l’afició creix i que cada any son més socis i mes aficionats que no es deixen perdre aquesta festa tant bonica on hi poden participar avis, pares i nets d’una mateixa família”.

En acomiadar-se, el líder identitari va recordar que “ la unió Ciclista de Vic, ha estat una de les 35 entitats que s’ha  pogut beneficiar d’un increment en l’aportació econòmica per part de Plataforma per Catalunya arran de l’aprovació del pressupost municipal”.

PxC

Vic, 18 de març de 2013

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube