Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

VIC, 05/04/2013; Interior prohibeix una “festa”... antisistema a Vic

VIC, 05/04/2013; Interior prohibeix una “festa”... antisistema a Vic

05/04/2013 - Vic

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El departament d’Interior de la Generalitat prohibeix als bàrbars antisistema una “festa”... a prop del domicili del president  de PxC Josep Anglada.

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, s’ha mostrat molt satisfet que el departament d’Interior de la Generalitat hagi prohibit la celebració d’una anomenada “festa”... que tenien previst fer els bàrbars antisistema d'Unitat contra el Feixisme i el Racisme d'Osona molt a prop dels seu domicili particular. “La festa”... tenia la intenció de recollir diners  per pagar la multa a tres perroflautes multats amb 1.500 euros per Interior per haver participat en una protesta contra PxC el passat 22 d'abril.

En aquest senti, Anglada ha manifestat que “un cop més el sentit comú i l’ordre de la força pública han posat en el seu lloc els incívics que no respecten altres ideologies que no sigui la seva” afegint “els antisistema estan sempre fora de la llei, són profundament totalitaris i tal com hem pogut comprovar moltes vegades les persones de PxC son molt violents”.

El líder identitari encara ha estat molt més dur quan ha dit “ sempre són una minoria, però molt salvatge, que van de víctimes però en el fons són ells els autèntics verducs”.

Anglada, també s’ha referit al assetjament constant que pateix PxC com a partit i els seus membres per part d’aquests col·lectius antidemocràtics, i el que és més trist ha dit  “amb la complicitat de segons quina premsa”.

El president de Plataforma per Catalunya s’ha mostrat sorprès per la intenció d’ICV de portar al Parlament la decisió d’Interior de canviar la ubicació de la festa. En aquest senti, Anglada ha assenyalat que “és totalment increïble que amb els problemes que té el país, aquests polítics mediocres es dediquin amb aquestes ximpleries”.

PxC

Vic, 5 d’abril de 2013

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube