Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Vic, 30/05/2013; PxC presenta als mitjans de comunicació el butlletí Info-Vic

Vic, 30/05/2013; PxC presenta als mitjans de comunicació el butlletí Info-Vic

01/06/2013 - Vic

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Coincidint amb l’equador de la legislatura, PxC ha presentat davantels mitjans de comunicació el butlletí Info-Vic, on Anglada ha anunciatles dues iniciatives que posa en marxa al servei dels ciutadans de Vic que no siguin immigrants”.

Vic | Redacció.-  El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC), ha presentat en roda de premsa aquest dijous i coincidint amb l’equador de l’actual legislatura, un butlletí informatiu on s’explica part de les actuacions dutes  a terme per PxC, així com també s’ha informat de les dues iniciatives que el grup municipal posa al servei del ciutadà. 

Anglada, que ha estat acompanyat pels seus regidors de l’Ajuntament de Vic, per l’advocar Francesc Bueno i d’altres militants de Plataforma per Catalunya, ha començat manifestant que “veient el desencís que està causant el govern de la ciutat de Vic format per CiU i ERC, un govern que està demostrant dia a dia estar totalment acabat i amortitzat, cada vegada tinc més clar que puc ser l’alcalde de tots els vigatans a les properes eleccions municipals”. En aquest sentit, el líder identitari ha assegurat “sentir-se satisfet de la feina feta fins ara al consistori vigatà”. Una feina ha dit que “l’hem poguda exercíamb honestedat, humilitat, serietat i sentit comúgràcies a la confiança que ens varen fer els vigatansa les urnes les passades eleccions municipals”.

Anglada ha dit que s’ha editat aquest butlletí, que s’està repartint a totes les llar de la ciutat, “per deixar palesa la tasca que estem fen a l’Ajuntament i per denunciar la incoherència dels grup municipals del consistori vigatà”.

Anglada,també ha destacat les dues iniciatives noves que Plataforma per Catalunya posa en marxa al servei dels ciutadans autòctons. La primera, serà la “d’un Servei per la Defensa del Vigatà, amb la finalitat de vetllar per la defensa dels drets dels habitants de la ciutat de Vic que no siguin immigrants”.I la segona, i veient les dificultats que tenen tots els ciutadans  per poder accedir a l’alcalde de la nostra ciutat o a qualsevol regidor de l’equip de govern, els regidors de PxC“ens posem a disposició de tots els ciutadans per escoltar les seves queixes, consells i suggeriments que ens puguin fer arribar, i així entre tots fer una ciutat molt millor de la que tenim”.

Finalment, Anglada ha denunciat l’alta remuneració dels regidors de l’equip de govern i l’alcalde, “que està més preocupat de l’Associació de Municipis per la independència que no de la ciutat”.

Per la seva part,l’advocat Francesc Buenoha assenyalat que “l’objectiu de posar en marxa el Servei per la Defensa del Vigatà, serà oferir orientació i assessorament jurídic gratuït per procediments laborals, civils, penals o mercantils, per a totes aquells persones que necessitin defensar els seus drets i interessos i no puguin afrontar les despeses d’advocat, però que a l’hora tinguin dificultats per accedir a la justícia gratuïta”.

PxC

Vic, 30 de maig de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

EL 9NOU, 31/05/2013; PÀG. 14 El desig de la PxC a Vic

Josep Anglada continua defensant que pot ser alcalde tot i haver-se estancat ara fa dos anys

Vic.- Agustí Danés.- El portaveu de PxC, Josep Anglada, també va fer aquest dimecres balanç dels dos anys de mandat. I ho va fer, en una sala de la Casa Bojons, acompanyat de membres del seu partit per proclamar que el 2015 es pot convertir en alcalde de Vic: “L’única alternativa de govern és PxC”, va dir Anglada obviant que l’any 2011, quan preveia que faria el gran salt, amb prou feines va guanyar 150 vots (va passar de 2.847 sufragis a les municipals del 2007 a 2.993 el 2011) i va passar de quatre a cinc regidors.

Aquests resultats, això sí, el van col·locar com la segona força de l’Ajuntament de Vic, només per darrere de CiU. En aquests dos anys, PxC, va dir Anglada, ha fet 35 propostes i mocions i més de 300 preguntes. De totes maneres, el seu moment de glòria va ser l’aprovació del pressupost que l’equip de govern, format per CiU i ERC, va aconseguir tirar endavant gràcies al vot de la PxC. Això va fer que Anglada pogués decidir el destí de 100.000 euros.

En un butlletí, del qual PxC n’ha editat 13.000 exemplars, s’expliquen una a una les entitats a les quals s’han destinat diners. Anglada sempre ha volgut fer veure que ha estat ell qui els ha donat quan, en realitat, són diners que atorga l’Ajuntament de Vic. Aquest dimecres ho va reconèixer: “No són diners de PxC, són de l’Ajuntament. És així”. Va criticar els sous de l’equip de govern i l’alcalde, “que està més preocupat de l’AMI que de la ciutat”.

PxC presenta el 'Servei per la defensa del vigatà'

Una tria segons el cognom

PxC va anunciar, també, que ha posat en marxa el Servei per la Defensa del Vigatà. Aquest servei, que estarà gestionat pel lletrat Francesc Bueno, funcionarà prèvia sol·licitud de cita. La idea és oferir assessorament jurídic gratuït per procediments laborals, civils, penals o mercantils. La iniciativa, que a primera vista podria semblar elogiable per part d’un partit polític, és discriminatòria: només va adreçada als autòctons. A la roda de premsa on es va presentar, EL 9 NOU va preguntar com es faria per diferenciar qui és autòcton de qui no ho és. La resposta d’Anglada: “Com que s’ha de concertar cita veurem si un es diu Anglada, Ramírez o López o es diu Hassan o Mohamed”. Tot i ser una proposta clarament discriminatòria per raó d’origen, Anglada ho va negar. I ho va fer amb un exemple surrealista: “És com si jo volgués pagar un sopar als del Vic i, en canvi, als de l’OAR, no”.

 

WWW.E-NOTICIES.CAT, 01/06/2013; Anglada es veu alcalde de Vic

"El govern municipal de CiU i ERC està amortitzat"

Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (Px), Josep Anglada, ha assenyalat que "veient el desencís que està causant el govern de la ciutat de Vic format per CiU i ERC, un govern que està demostrant dia a dia estar totalment acabat i amortitzat, cada vegada tinc més clar que puc ser l’alcalde de tots els vigatans a les properes eleccions municipals".

El dirigent ultra, a l'equador de la legislatura, ha indicat que l'actual equip rector, encapçalat per l'alcalde Josep Maria Vila d'Abadal, "està més preocupat de l’Associació de Municipis per la Independència que no de la ciutat".

Anglada ha remarcat que si aconsegueix l'alcaldia crearà "un Servei per la Defensa del Vigatà, amb la finalitat de vetllar per la defensa dels drets dels habitants de la ciutat de Vic que no siguin immigrants".

L'advocat de la formació, Francesc Bueno, ha reblat que aquest l'objectiu d'aquest servei serà "oferir orientació i assessorament jurídic gratuït per procediments laborals, civils, penals o mercantils, per a totes aquells persones que necessitin defensar els seus drets i interessos i no puguin afrontar les despeses d’advocat, però que a l’hora tinguin dificultats per accedir a la justícia gratuïta".

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube