Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

VIC, 14/06/2013; Vila d’Abadal i Anglada coincideixen en que el més important és treballar per Vic

VIC, 14/06/2013; Vila d’Abadal i Anglada coincideixen en que el més important és treballar per Vic

14/06/2013 - Vic

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Enllaç video Trobada Anglada Vila d'Abadal, Canal Taronja; 14-06-2013: http://www.youtube.com/watch?v=2_MFDU1WKUM&feature=youtu.be

Enllaç video El fenomen de PxC a el 9 Nou, 14-06-2013: http://www.youtube.com/watch?v=hmeU5VOQQQk&feature=youtu.be

L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal i el líder de l’oposició vigatana, Josep Anglada, s’han reunit a l’equador del mandat per fer balanç de l’actual política municipal de la ciutat de Vic.

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), i cap de l’oposició vigatana Josep Anglada, es va reunir aquest dilluns amb l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, per passar balanç de l’actual situació política municipal a la ciutat de Vic.

Per Anglada, la trobada va estar emmarcada “dintre del clima cordial i distes que es viu en l’actual mandat”.El cap de l’oposició vigatana ha destacat “la importància d’aquestes trobades entre les dues principals forces de la ciutat de Vic, a part de considerar-la de molt positiva”.

En aquest sentit, Anglada ha assenyalat que “tots dos vam coincidir que per sobre de tot, en aquests moments de crisis, el més important és anteposar els interessos partidistes i de treballar de valent pels interessos de tots els vigatans”.

Anglada també es va comprometre amb Vila d’Abadal i sense renunciar als principis de PxC de controlar la immigració i vetllar per la gent de casa en “ajudar en tot el que faci falta per la cohesió social a la ciutat de Vic”.

Anglada però, ha volgut deixar clar que “els ciutadans de Vic han de confiar en què a la ciutat hi ha una alternativa més enllà de CiU, i aquesta alternativa avui és Plataforma per Catalunya, una alternativa seria, capaç i eficaç per poder dirigir el futur de la nostra ciutat”.

Tant Vila d’Abadal com Anglada, s’han compromès de seguir tenint trobades periòdicament per analitzar la política municipal de la ciutat de Vic.

PxC

Vic, 14 de juny de 2013

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube