Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

VIC, 16/08/2013; Anglada: L’Ajuntament no cuida prou bé les instal·lacions municipals

VIC, 16/08/2013; Anglada: L’Ajuntament no cuida prou bé les instal·lacions municipals

16/08/2013 - Vic

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada: “l’equip de govern està acostumant a malgastar i malbaratar els diners públics i a no saber prioritzat les necessitats de la ciutat”.

Vic | Redacció.- El cap de l’oposició a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, ha carregat contra l’equip de govern de Vic arran de les inundacions que van patir instal·lacions com el pavelló Municipal o la biblioteca Joan Triadú degut a l’aiguat que va patir la ciutat de Vic aquest dimarts 13 d’agost.

Anglada, ha manifestat que “tal com vam dir en l’aprovació del Pla d’Inversions, l’equip de govern format per CiU i ERC no sap prioritzar prou bé les necessitats de Vic”.

En aquest sentit, el cap de l’oposició ha assenyalat que “l’equip de govern en contes de malgastar i malbaratar els diners públics en segons quines coses, com dotar de 45 mil euros a una entitat privada com és al casino, o llençar 8 mil euros per una pantalla gegant a la plaça Major, el que ha de fer és tenir en condicions les instal·lacions de la ciutat”.

Anglada ha acabat dient que “ja fa temps que l’equip de govern està més preocupat per la política a nivell de país que no pas per les preocupacions dels ciutadans”.

PxC

Vic, 16 d’agost de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube