Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Vic, 10/09/2013; Plataforma per Catalunya ha assistit als actes oficials de l’Ajuntament de Vic de l’11 de setembre

Vic, 10/09/2013; Plataforma per Catalunya ha assistit als actes oficials de l’Ajuntament de Vic de l’11 de setembre

11/09/2013 - Vic

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada ha estat acompanyat pels seus regidors, militants i per les Joventuts Identitaries del partit durant els actes en motiu de la Diada que s’han celebrat a la capital d’Osona.   

Vic | Redacció.-  El president de Plataforma per Catalunya (PxC) i cap de l’oposició al consistori vigatà, Josep Anglada, ha assistit aquest dimarts com cada any als actes oficials programats per  l’Ajuntament de Vic en motiu de la Diada de l’11 de setembre.

Anglada que ha estat acompanyat pels seus regidors de Vic i de la comarca, també l’han acompanyat militants de Plataforma per Catalunya i una amplia representació de les Joventuts Identitaries del partit.

Els actes han consistit en una  en una ofrena floral, com cada any, per part de les institucions, partits polítics i entitats a la placa commemorativa de Bac de Roda que hi ha situada a la confluència del carrer Verdaguer i la rambla Davallades. També hi ha agut una actuació dels grallers i els Sagals d’Osona aixecarant un pilar. Acte seguit a la Sala de la Columna s’ha fer la conferència d’enguany amb el títol: “Valors del passat, mirades del present i reptes de futur”, que ha anat a càrrec de Miquel Calçada.

Anglada va tornar a insistir que “si Rafael Casanova aixequés el cap sense cap dubte seria militant de Plataforma per Catalunya”, afegint “va ser un gran valent que va lluitar per la identitat catalana contra el jacobisme centralista borbònic i sense necessitat d'usar a Espanya com el mal de tots els problemes de Catalunya”.

Finalment, Anglada va donar les gràcies a tots els membres del partit que l’han acompanyat, i en especial a les Joventuts Identitaries per Catalunya (JIxC), la rama juvenil de la formació “pel seu treball constant en ajudar a la gent de casa i per seguir lluitant contra la invasió forastera”.

PxC

Vic, 10 de setembre de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.OSONA.COM, 10/09/2013; Miquel Calçada parla a Vic dels reptes de futur del país

Redacció.- Els actes commemoratius de la Diada a Vic, aquest dimarts 10 de setembre i organitzats per l’Ajuntament, s'han centrat en l’ofrena floral a la placa commemorativa de Francesc Macià Bac de Roda i en una conferència a la Sala de la Columna, que enguany ha pronunciat el comissari del tricentenari, Miquel Calçada.

Així, a les 19:30 h, s'ha fet l’ofrena floral per part d’institucions, partits polítics i entitats de la ciutat. La comitiva, encapçalada per l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, ha sortit de la Casa de la Ciutat i ha anat fins a la rambla Davallades on hi ha hagut diferents balls populars. Les quatre gotes que han caigut no han afectat l'acte.

L'ofrena ha estat marcada per la presència de joves de fora de la comarca simpatitzants de PxC, que anaven amb banderes identitàries. Alguns dels presents els han escridassat.

Un cop a la Sala de la Columna, a les 20:00 h, Miquel Calçada ha pronunciat la conferència “La commemoració del Tricentenari: Valors del passat, mirades del present i reptes de futur”. L'acte ha omplert la sala de gom a gom i molta gent s'ha hagut de quedar fora.

Miquel Calçada i Olivella (Sabadell, 1965) és llicenciat en Ciències de la Informació. Des dels 15 anys ha desenvolupat una carrera sòlida a ràdio i televisió com a presentador, guionista, productor i empresari. Calçada ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Radiodifusió de la Generalitat de Catalunya. Té un màster en Administració pública i relacions internacionals per la Maxwell School de Syracuse i ha estat reconegut amb el premi del Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i Nacionals (CIEMEN) de defensa dels drets dels pobles.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube