Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Vic, 18/09/2013; Josep Anglada :

Vic, 18/09/2013; Josep Anglada : "La intolerància dels intolerants pretén dictar la vida política de Vic"

18/09/2013 - Vic

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA ( PxC )

Anglada: "Cap associació d'ultraesquerra intolerant i provocadora com Unitat contra el Feixisme i el Racisme d'Osona, marcarà el ritme de Plataforma per Catalunya ni la convivència municipal a Vic".

Vic | Redacció .- El president de Plataforma per Catalunya ( PxC ) i portaveu d'aquest partit a l'Ajuntament de Vic, Josep Anglada, s'ha referit a un recent comunicat d'Unitat contra el Feixisme i el Racisme d'Osona (UCFR) a què critiquen la presència de PxC en els actes de la Diada de Vic, assenyalat "aquest grup d'espies inquisidors subvencionats que és UCFR , en lloc de dedicar-se a treballar per la ciutat i per la seva gent , es dediquen a assenyalar com nens de col·legi qualsevol acció pública del segon partit més votat d'aquesta ciutat ", argumentat que" és una vergonya que aquests intolerants gosin criticar cada actuació d'una força com Plataforma per Catalunya , que gaudeix d'un ampli suport popular a la capital d'Osona ".

Per al líder del Plataforma per Catalunya "gent com aquesta no pot dissimular el seu esperit antidemocràtic, són incapaços d'acceptar els resultats electorals i pretenen utilitzar les seves males arts per entorpir l'acció de partit amb els seus comunicats patètics, plens d'odi irracional i d'estúpids prejudicis".

Anglada ha afirmat de manera contundent "la seva intolerància crònica i la seva mentida permanent no ens afecta el més mínim. Tots els representants de Plataforma per Catalunya vam tenir un comportament exemplar durant la Diada, com ho han reconegut la resta de grups municipals. Les mentida d'UCFR només les creuen els seus fanàtics i violents seguidors ", concloent "cap associació d'ultraesquerra intolerant i provocadora marcarà el ritme de Plataforma per Catalunya ni la convivència municipal a Vic. Aquests professionals de l'odi no té ressò ni credibilitat en la nostra societat".

PxC

Vic, 18 de setembre de 2013

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

EL NOU 9; 20/09/2013; PÀG. 13 UCFR lamenta l’actitud de PxC a l’acte de la Diada a Vic

Vic.- Unitat contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) d’Osona ha denunciat públicament l’actitud de les joventuts de PxC en l’acte de la Diada a Vic. Segons UCFR, “aprofi· tant la distracció o laxitud de les forces democràti· ques”, diversos membres de les joventuts de PxC “van introduir-se intempestiva· ment a l’espai reservat a les autoritats”. Els joves, “amb estètica paramilitar”, es van moure en formació, amb banderes, emblemes i símbols de l’organització, “de caire netament neofeixista”, i que UCFR recorda manté vincu· lacions amb el partit neonazi grec Alba Daurada així com amb “els neofeixistes espanyols” que van assaltar l’acte de la Diada a Madrid. UCFR fa una crida als “partits democràtics” per tal que es prenguin “totes les precaucions i mesures necessàries” per evitar que es repeteixin fets com els del dia 10 a Vic. El comunicat també recorda que, alhora que es manifesta· ven en un acte d’homenatge a Bac de Roda, per la Diada a Barcelona “difonien missat· ges contraris a la reivindicació nacional catalana”.

PxC va reaccionar ràpid i el mateix dia que es va fer públic el comunicat d’UCFR en va fer un altre on qua· lifiquen l’entitat de “grup d’espies inquisidors subvencionats” que es dedica a “assenyalar com nens de col· legi qualsevol acció” del par· tit que lidera Josep Anglada. PxC nega que tinguessin cap actitud provocativa a l’acte de la Diada.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube