Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

VIC, 26/10/2013; Campanya de Plataforma per Catalunya al Mercat de Vic:

VIC, 26/10/2013; Campanya de Plataforma per Catalunya al Mercat de Vic:

31/10/2013 - Vic

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Josep Anglada: “Cal conscienciar els consumidors sobre la importància d’adquirir productes de quilòmetre zero als comerços tradicionals i potenciar el que nosaltres anomenem productes locals o comerç de casa”.

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC) Josep Anglada, junt amb la resta de regidors a la ciutat de Vic, han fet campanya al tradicional Mercat del dissabte a la plaça Major de Vic sota el lema “Nosaltres produïm, nosaltres consumim”.

Aquesta és la nova campanya que ha engegat PxC arreu de Catalunya per informar els ciutadans dels beneficis que reporta el consum de productes de proximitat i introduir-los en menjadors escolars i locals de restauració i hostaleria.

Els regidors identitaris de la formació, han repartit milers de fullets per promoure el consum dels productes locals i el comerç de casa. Preguntat pels mitjans de comunicació, Anglada ha afirmat que “comprar productes de proximitat als comerços del barri ens beneficia a tots, ja que aquest passen controls de qualitat i inspeccions sanitàries, a més d’ajudar a reactivar econòmicament els municipis i garantir el futur dels negocis de barri un dels més castigats”. En aquest sentit, Anglada ha assenyalat que “si dones vida al teu municipi i al barri els diners es reinverteixen en el propi barri i aquest diners van a mans de botiguers que consumiran serveis o productes d’altres veïns i això també comporta creació de llocs de treball”.

Finalment, Anglada s’ha referit als ramaders i agricultors locals manifestant que “ens trobem en una de les comarques més afectades a la necessitat de fer costat els ramaders i agricultors locals, greument perjudicats fa anys per les nefastes polítiques dels nostre governants, els productes locals s’han vist condemnats a competir amb la competència deslleial dels productors que obtenen els seus productes pagant sous ínfims” i ha afegit “l’existència de productes agrícoles i ramaders locals propis representa un valor afegit de singularitat i també ajuda a definir una identitat pròpia”.

Durant tot el matí, Anglada ha encoratjat als veïns tant de Vic com de la comarca dient-los “feu de la vostra compra un gest responsable”.

PxC

Vic, 26 d’octubre de 2013

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.OSONA.COM, 25/10/2013; PxC de Vic aposta pels productes locals

Redacció.-  El grup municipal de PxC de l’Ajuntament de Vic posarà aquest dissabte, 25 d’octubre, una carpa al carrer Verdaguer per repartir fulletons amb l’eslògan “Nosaltres produïm, nosaltres consumim”. 

La campanya és per informar i conscienciar els ciutadans la necessitat de consumir productes locals o comerç de casa.

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube