Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

L'alcalde de Vic, contra les cordes

L'alcalde de Vic, contra les cordes

02/06/2014 - Vic

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Joan Carles Fuentes, nou portaveu del grup municipal de Plataforma per Catalunya


Vic | Redacció.- Després de mesos de lluita amb l’ajuntament, Joan Carles Fuentes ha estat nomenat nou portaveu del grup municipal de Plataforma per Catalunya al consistori de la capital osonenca.

La decisió arriba després que Fuentes hagi posat contra les cordes l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, i la secretària municipal, Pilar Lobera Calvo, a qui va requerir que complissin les lleis i normatives vigents en haver-se negat a dur a terme el canvi de portaveu.

En aquest sentit Fuentes havia advertit el batlle i la secretària que si el requeriment no sortia efecte, Plataforma per Catalunya emprendria accions legals contra ambdós perquè la Justícia deliberés si hi havia hagut prevaricació.

Finalment l’ordre del dia de la sessió plenària del 2 de juny va incloure un punt d’urgència per donar compte dels canvis ocorreguts en el sí del grup municipal de Plataforma per Catalunya després de l’expulsió de Josep Anglada i Marta Riera.

El nou portaveu identitari ha denunciat la retenció injustificada de les percepcions del grup municipal, tant les pròpies del grup com les que els regidors aporten lliurement i de manera voluntària, que acumulen quatre mesos d’impagaments i podrien estar sent desviades il·legalment a un compte aliè. En aquesta línia el grup municipal ha requerit a l’interventor municipal, Josep Saigi Grau, que aboni els pagaments que legalment corresponen al grup municipal de Plataforma per Catalunya. En cas contrari s’emprendran accions legals per apropiació indeguda.

Els tres regidors de Plataforma per Catalunya han manifestat la seva voluntat d’arribar fins al final a l’hora d’investigar i denunciar totes les corrupteles que tenen lloc a les més altes instàncies de l’Ajuntament de Vic.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

NACIODIGITAL.CAT, 02/06/2014; Josep Anglada deixa de ser el portaveu de PxC a Vic i passa a regidor no adscrit

Josep Anglada ha deixat aquest dimarts de ser portaveu del grup municipal de PxC. L’alcalde Josep M. Vila d’Abadal ha inclòs a l’ordre del dia un punt d’urgència (el primer) on s'ha donat compte al ple dels canvis que hi ha hagut al grup municipal de PxC, després de l’expulsió de Josep Anglada i Marta Riera del partit. Automàticament, els dos han passat a regidors no adscrits i el regidor Joan Carles Fuentes ha passat a ser el portaveu del grup municipal de PxC. El grup de PxC ha quedat per tant format ara per només tres regidors: el propi Fuentes, Cristina Gayoso (que no ha assistit al ple) i Pilar Catalan.

L’alcalde ha pres aquesta decisió després que el jutge va decidir denegar les mesures cautelars que havien sol·licitat Josep Anglada i Mara Riera , que fa uns dies van presentar una demanda civil contra PxC, on es demanava, entre d'altres coses, la nul·litat dels expedients obert en contra dels dos que van culminar amb la seva expulsió del partit.  El jutge va prendre una decisió molt ràpida (la vista es va celebrar dilluns passat) i va argumentar que no creia que el temps que hagi de transcórrer fins a la celebració del judici oral pogués generar danys irreparables als demandants, ja que s’espera que aquest es resolgui de manera ràpida.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube