Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

El jutge accepta a tràmit la querella de PxC contra l'expresident Anglada per apropiació indeguda i estafa.

El jutge accepta a tràmit la querella de PxC contra l'expresident Anglada per apropiació indeguda i estafa.

17/12/2014 - Vic

Redacció | Vic.- El jutge accepta a tràmit la querella interposada per Plataforma contra José Anglada per apropiació indeguda i estafa i a la seva companya Marta Riera per apropiació indeguda i els cita a declarar com a imputats a principis de Març.

Plataforma per Catalunya ha demostrat en l'últim any que és un veritable partit de càstig per la corrupció i sobretot per als corruptes. Això ho va demostrar començant a escombrar casa seva abans que la de ningú. PxC ha estat l'únic partit polític que ha fet fora a un corrupte de la seva organització abans que actués la justícia o la premsa i no per apropiar-se de diners públics sinó presumptament diners de la pròpia formació com estem segur que es demostrarà en seu judicial.

A més va destituir i va expulsar al president deixant clar que per a la formació política catalana la lluita contra la corrupció és prioritat màxima com ha quedat acreditat també havent estat el primer partit polític que es va querellar contra l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube