Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

EL 9NOU, 11/03/2011; PÀG. 22 PxC, CUP I ICV VAN POSAR EN DUBTE LES XIFRES PRESENTADES PER L’EQUIP DE GOVERN

EL 9NOU, 11/03/2011; PÀG. 22 PxC, CUP I ICV VAN POSAR EN DUBTE LES XIFRES PRESENTADES PER L’EQUIP DE GOVERN

11/03/2011 - Vic

Fragment del vídeo del 9TV del ple de Vic.

Durs retrets entre govern i oposició de Vic pel balanç del pla d’inversions

Vic.- Josep Comajoan.-
Oposició i govern es van intercanviar dilluns durs retrets en el ple de Vic on es va donar compte del balanç del Pla d’Inversions de la legislatura. L’oposició va intentar desmuntar els números de Burgaya i a mesura que avançava el debat anava pujant el to crispat del ple. Josep Anglada (PxC) no es va estalviar qualificatius sobre el Pla d’Inversions “una autèntica presa de pèl i un autèntic fracàs”, ni sobre Burgaya: “No sigui somiatruites, que la majoria de projectes que vostè ens vol fer veure que estan en marxa s’executaran quan vostè ja estarà jubilat i prenent el sol al Brasil”. El discurs d’Anglada no va canviar i va acabar adreçant-se a Burgaya amb aquestes paraules: “Encara és a temps de rectificar; rectificar és de savis, i vostè tonto del tot no ho és pas”.

Malgrat els exabruptes d’Anglada, el debat més crispat el van tenir Burgaya i el portaveu d’ICV, Xavier Tornafoch. Aquest va desmentir que s’haguessin executat el 80% de les obres, i va rebaixar a xifra a “no gaire més del 50”. “El suflé ha baixat”, va proclamar.

CONSTI EN ACTA

Carrer Joan Pau II
Es va donar el nom de Joan Pau II al carrer que hi ha entre el de Sant Pere i el parc Balmes, i pel qual s’entra a la nova escola Centre. La CUP hi va votar en contra, en considerar que no és un nom prou laic per un carrer que acull una escola pública. La iniciativa de posar el nom de Joan Pau II a un carrer es va aprovar a l’anterior mandat a iniciativa de PxC.

La Vanguardia

La Vanguardia no pagarà el cost del lloguer de L’Atlàntida en metàl·lic, sinó “en espècies”, segons va dir l’alcalde a una pregunta de PxC. En concret, amb publicitat de L’Atlàntida al diari.DIARI DE VIC, 09/03/2011 PÀG. 4 ANGLADA HA QUALIFICAT EL BALANÇ DEL PLA D’INVERSIONS D’UNA PRESA DE PÈL”

Vic.- Redacció.-
El cap de l’oposició i portaveu del grup municipal de PxC a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, ha manifestat en el ple d’aquest dilluns que “el balanç del Pla d’inversions presentat per l’equip de govern ha estat un engany”.

Anglada ha dit que “aquest balanç no fa res més que donar-nos la raó quan al seu dia ja varem dir que era un Pla carregat de bones intencions, poc realitzable i un projecte personal del Sr. Burgaya”. Per Anglada, que “s’hagi executat tant sols 124 milions d’euros d’un total de 222milions, es un autèntic fracàs de l’equip de govern”.

“Si tenim en compte que d’aquest 124 milions d’euros una bona part venien d’actuacions d’altres mandats i a sobre i sumen les partides d’altres organismes, ens quedem amb un Pla d’Inversions d’un 40 milions d’euros”, va afegir Anglada.

Anglada també va dir que “aquest Pla d’inversions havia estat un Pla exagerat i imprecís, inflat mal finançat, increïble, irrealitzable, no saben si fruit de somiatruites o fruit de la incompetència del regidor d’Hisenda el Sr. Burgaya”.

Anglada va acabar la seva intervenció pronosticant que “dels 43 milions d’euros en obres en procés tan sols se’n podran executar aproximadament uns 2 milions i ja veurem quan”.

“Somiar avui en projectes com el Graell i el nou recinte firal, és fruit de d’incompetència del regidor d’Hisenda d’aquest equip de govern”, va acabar dient Josep Anglada.WWW.EL 9.CAT, 07/03/2011, L'OPOSICIÓ QÜESTIONA LES XIFRES I ELS CRITERIS DEL PLA D'INVERSIONS DE VIC

Vic.- Redacció.-
La presentació al ple del Pla d'Inversions que l'equip de govern de l'Ajuntament de Vic havia donat a conèixer fa uns dies es va convertir en un ball de xifres. Les del govern no quadren amb les de l'oposició, i tampoc les de l'oposició entre elles. PxC, la CUP i ICV van qüestionar-les.WWW.OSONA.COM, 07/03/2011, PLA D’INVERSIONS: NI VOSTÈ MATEIX S’HO CREU AIXÒ QUE HA DIT AQUÍ”, HA CRITICAT JOSEP ANGLADA (PxC).

Ple: Vila d’Abadal i Burgaya matisen el seu «pacte preelectoral»

Vic.- Redacció.-
El pla d’inversions i les converses prèvies a les eleccions entre PSC i CiU animen un ple soporífer a l'Ajuntament de Vic. El consistori aprova una moció de suport a les emissions de TV3 al País Valencià. Neix el Consorci d'Acció Social d'Osona, integrat pels Ajuntaments de Vic i Manlleu.

L’oposició ha atacat Burgaya posant en dubte els seus números. “Ni vostè mateix s’ho creu això que ha dit aquí”, ha criticat Josep Anglada (PxC). Els partits de l’oposició han coincidit en que algunes de les obres ja estaven previstes en la legislatura passada i que algunes altres, que s’han hagut de posposar, no s’arribaran mai a fer.

S’ha posat el nom de Joan Pau II al nou carrer que va des del carrer Sant Pere al parc Jaume Balmes i que s’ha habilitat arran de la construcció de la nova Escola Centre. Joan Pau II va ser un dels noms que es va acordar per a carrers pel ple municipal, en aquest cas el maig de 2005, arran d’una proposta presentada per PxC.

Notícia!!! Josep Paré, regidor de PxC ha fet una consulta. Feia mesos que no se li sentia la veu!

La Vanguardia pagarà el lloguer de l’acte de presentació de la seva versió en català, que es va fer a l’Atlàntida, amb espècies, o sia, amb publicitat gratuïta del teatre al diari. El cost de l’acte per a la Ajuntament va ser zero euros. Aquesta ha estat la resposta a la pregunta de Marta Riera PxC.

La família que va patir un desnonament al carrer Pep Ventura ja està vivint en un pis amb un lloguer accessible, i ha deixat l’habitatge de serveis socials que en un primer moment li va oferir l’Ajuntament. Aquesta ha estat una pregunta formulada per el líder de PxC Josep Anglada.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube