Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

VIC, 03/05/2011; JOSEP ANGLADA: EL POLÍTIC MÉS SOL•LICITAT A LA FESTA DE LA PRIMAVERA DE LA GENT GRAN

VIC, 03/05/2011; JOSEP ANGLADA: EL POLÍTIC MÉS SOL•LICITAT A LA FESTA DE LA PRIMAVERA DE LA GENT GRAN

03/05/2011 - VicCOMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Vic | Redacció.-
Aquest dimarts, com ja és habitual, s’ha celebrat a Vic la festa de la primavera de la gent gran.El president de Plataforma per Catalunya (PxC) i candidat a l’alcaldia de Vic, Josep Anglada, i la regidora Marta Riera, s’han sumat a l’esmentada festa.A les 12:00 h., els dos regidors de PxC han assistit a la primera activitat del dia que ha consistit en una missa que s’ha celebrat a la Catedral de Vic. Tot seguit, els dos regidors s’han desplaçat al recinte firal El Sucre on ha tingut lloc el dinar de germanor.Ha estat a l’hora del dinar on el president de PxC ha aprofitat per parlar amb quasi bé les 700 persones allí presents, i han estat moltes les persones que s’han volgut fer fotos amb Josep Anglada.L’anècdota però, ha estat a l’hora del ball. Han estat dues hores intenses on l’alcaldable de PxC a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, ha hagut de satisfer a les dones que volien ballar amb ell. Al final Anglada ha estat acomiadat amb crits de torero, torero.Anglada ha manifestat a la sortida que “si jo sóc l’alcalde de Vic, prioritzaré els ajuts a la gent gran, als jubilats i a les vídues de manera directe amb el compromís de crear una regidoria de la gent gran”.

PxC

Vic, 3 de maig de 2011
COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

VIC, 03/05/2011; JOSEP ANGLADA: EL POLÍTICO MÁS SOLICITADO EN LA FIESTA DE LA PRIMAVERA DE LA GENTE MAYOR

El presidente de PxC y candidato a la alcaldía de Vic, Josep Anglada, ha sido despedido en la fiesta de la primavera de la gente mayor a gritos de torero, torero.Vic | Redacción.-
Este martes, como ya es habitual, se ha celebrado en Vic la fiesta de la primavera de la gente mayor.

El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC) y candidato a la alcaldía de Vic, Josep Anglada y la concejala Marta Riera, se han sumado a la mencionada fiesta.A las 12:00 h., los dos concejales de PxC han asistido a la primera actividad del día que ha consistido en una misa que se ha celebrado en la Catedral de Vic. A continuación, los dos concejales se han desplazado al recinto ferial El Sucre donde ha tenido lugar la comida de hermandad.Ha sido a la hora de la comida donde el presidente de PxC ha aprovechado para hablar con casi las 700 personas allí presentes, y han sido muchas las personas que se han querido hacer fotos con Josep Anglada.La anécdota, pero, se ha producido a la hora del baile. Han sido dos horas intensas donde el alcaldable de PxC al Ayuntamiento de Vic, Josep Anglada, ha tenido que satisfacer a las mujeres que querían bailar con él. Al final Anglada ha sido despedido con gritos de torero, torero.

Anglada ha manifestado a la salida que “si yo soy el alcalde de Vic, priorizaré las ayudas a la gente mayor, a los jubilados y a las viudas de manera directa con el compromiso de crear una concejalía de la gente mayor”.

PxC

Vic, 3 de mayo de 2011.
WWW.E-NOTICIES.COM, 07/05/2011; ANGLADA ASPIRA A SER ALCALDE DE VIC

El líder ultra parla davant 700 persones de la tercera edat

Redacció.-
L'alcaldable de la ultradretana Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha parlat davant 700 persones de la tercera edat durant la festa de la primavera de la gent gran a Vic.

Anglada, abans, havia assistit a la missa que s'ha celebrat a la catedral, acompanyat de la regidora Marta Riera. Al recinte firal El Sucre, el líder ultra ha participat d'un dinar de germanor on també ha tingut temps per ballar.

"Si sóc alcalde de Vic prioritzaré els ajuts a la gent gran, els jubilats i les vídues de manera directa amb el compromís de crear una regidoria de la gent gran", ha dit.Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube