Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

VIC, 15/05/2011; JORNADA INTENSÍSSIMA DE JOSEP ANGLADA

VIC, 15/05/2011; JORNADA INTENSÍSSIMA DE JOSEP ANGLADA

15/05/2011 - VicCOMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

VIC, 15/05/2011; JORNADA INTENSÍSSIMA DE JOSEP ANGLADA

Josep Anglada ha fet campanya al Mercat del Sentits, ha visitat el Casal d’Avis Mossèn Josep Guiteras, i ha presentat el candidat de Roda de Ter.

Vic | Redacció.-
Jornada completíssima del president de Plataforma per Catalunya (PxC) i candidat a l’alcaldia de Vic, Josep Anglada, aquest diumenge 15 de maig.

Des de bon matí, Anglada, acompanyat d’altres membres de la seva candidatura s’ha desplaçat al passeig de la Generalitat on cada setmana s'hi celebra el Mercat dels Sentits. L’alcaldable de PxC ha atès a totes les persones que s’han acostat per desitjar-li sort en aquestes properes eleccions.

Anglada ha manifestat que “el barri del Remei-Estadi i en general el Vic Sud votaran massivament a PxC”, ja que segons Anglada “la gent està farta del tripartit vigatà i de la inseguretat que es viu a la zona”.A la tarda, Anglada ha assistit al ball que cada setmana se celebra al Casal d’Avis Mossèn Josep Guiteras. Anglada, a part de saludar a les persones allí presents, també ha gaudit de la música, i han estat diverses les persones que han ballat amb l’alcaldable de PxC.

Ja a les 7 de la tarda, Anglada, s’ha desplaçat a Roda de Ter on davant d’una setantena de persones ha presenta al candidat a l’alcaldia de Roda, Sebastià Povedano.Anglada, ha agraït la valentia de Povedano per encapçalar la candidatura de PxC, i ha afegit que “PxC es pot convertir en el partit frontissa en aquestes properes eleccions, ja que els resultats de PxC seran espectaculars degut al desencís de la gent de Roda cap als polítics tradicionals”.

PxC

Vic, 15 de maig de 2011
COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

VIC, 15/05/2011; JORNADA INTENSÍSIMA DE JOSEP ANGLADA

Josep Anglada ha hecho campaña en el Mercat dels Sentits, visitado el Casal d'Avis Mossèn Josep Guiteras, y ha presentado el candidato de Roda de Ter.

Vic | Redacción.-
Jornada completísima del presidente de Plataforma per Catalunya (PxC) y candidato a la alcaldía de Vic, Josep Anglada, este domingo 15 de mayo.

Desde buena mañana, Anglada, acompañado de otros miembros de su candidatura se ha desplazado al paseo de la Generalitat donde cada semana se celebra el Mercat dels Sentits. El alcaldable de PxC ha atendido a todas las personas que se han acercado para desearle suerte en estas próximas elecciones.

Anglada ha manifestado que “el barrio de Remei-Estadio y en general el Vic Sud votarán masivamente a PxC”, puesto que según Anglada “la gente está harta del tripartito vicense y de la inseguridad que se vive en la zona”.

Por la tarde, Anglada, ha asistido al baile que cada semana se celebra en el Casal d'Avis Mossèn Josep Guiteras. Anglada, aparte de saludar a las personas allí presentes, también ha disfrutado de la música, y han sido diversas las personas que han bailado con el alcaldable de PxC.

Ya a las 7 de la tarde, Anglada, se ha desplazado en Roda de Ter donde ante unas setenta personas ha presenta al candidato a la alcaldía de Roda, Sebastià Povedano.

Anglada, ha agradecido la valentía de Povedano para encabezar la candidatura de PxC, y ha añadido que “PxC se puede convertir en el partido bisagra en estas próximas elecciones, puesto que los resultados de PxC serán espectaculares debido la desilusión de la gente de Roda hacia los políticos tradicionales”.

PxC

Vic, 15 de mayo de 2011.
El 9 NOU, 16/05/2011; pàg.10 ANGLADA ELIMINARÀ EL
MERCAT DELS SENTITS

Vic Josep Anglada
ha anunciat que si la PxC governa a Vic “abolirà” el mercat del Remei dels diumenges o, “si convé”, el canviarà de lloc. “No actuaré
en contra del que volen els
veïns”,
va dir.


Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube