Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

VIC, 29/05/2011; PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC) A L’ACTE  D’HOMENATGE PER L'ATEMPTAT D'ETA A VIC

VIC, 29/05/2011; PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC) A L’ACTE D’HOMENATGE PER L'ATEMPTAT D'ETA A VIC

29/05/2011 - VicCOMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

VIC, 29/05/2011; PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC) A L’ACTE D’HOMENATGE PER L'ATEMPTAT D'ETA A VIC

Vic | Redacció.-
La ciutat de Vic ha recordat aquest diumenge a les víctimes de l'atemptat que ETA va cometre fa avui 20 anys contra la casa caserna de la Guàrdia Civil de la localitat, que va deixar nou morts, entre ells cinc nens. A l'acte, organitzat per la Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (ACVOT), han assistit familiars de les víctimes i nombrosos veïns, però ha comptat amb l'absència de l'ajuntament i de la majoria de partits representats en ell, que han declinat participar per desavinences amb l'entitat organitzadora. Ni l'alcalde, el democratacristià Josep Maria Vila d'Abadal, ni les forces sobiranistes (CiU, ERC, ICV-EUiA, CUP i Solidaritat) han enviat representació a l'homenatge.El que si hi ha assistit ha estat el president de Plataforma per Catalunya (PxC) i regidor a l’ajuntament de Vic, Josep Anglada, que ha estat acompanyat pels regidors electes de Vic Marta Riera, Josep M. Paré i Pilar Catalan; els de Torelló Josep M. Soldevila, David Olivares i Joan Manel Castillo; i de Roda de Ter Sebastià Povedano juntament amb altres membres del partit.El líder de PxC, Josep Anglada, ha mantingut unes paraules de suport amb el president de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions terrorisme, José Vargas, el qual ha lamentat que “l’alcalde de Vic no hagi assistit a l’homenatge i ha dit que “algun dia l’Ajuntament haurà de donar comptes de perquè no s’ha volgut sumar a l’acte”. Vargas també ha acusat durant el seu parlament als qui no han estat presents a l’acte perquè "o són de vacances" o es troben "més a prop dels botixns que de les víctimes", en una referència a l'Ajuntament de Vic i al seu alcalde.Anglada que ha lamentat l’absència de l’alcalde Vila d’Abadal ha qualificat “d’irresponsable i vergonyosa la seva absència així com també la de les forces sobiranistes demostrant que no tenen cap sensibilitat cap a les víctimes d’ETA”.Durant l’acte s’ha fet un minut de silenci en record de les víctimes i s’han repartit clavells que després s’han penjat al voltant del recinte de l’antiga caserna.

PxC

Vic, 29 de maig de 2011
COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

VIC, 29/05/2011; PLATAFORMA PER CATALUÑA (PxC) Al ACTO DE HOMENAJE POR El ATENTADO DE ETA EN VIC

El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC) y concejal al Ayuntamiento de Vic, Josep Anglada, ha calificado de irresponsable y vergonzosa la ausencia del Alcalde de Vic al homenaje a las víctimas del terrorismo.

Vic | Redacción.-
La ciudad de Vic ha recordado este domingo a las víctimas del atentado que ETA cometió hace hoy 20 años contra la casa cuartel de la Guardia Civil de la localidad, que dejó nuevo muertos, entre ellos cinco niños. Al acto, organizado por la Asociación Catalana de Víctimas de Organizaciones Terroristas (ACVOT), han asistido familiares de las víctimas y numerosos vecinos, pero ha contado con la ausencia del ayuntamiento y de la mayoría de partidos representados en él, que han declinado participar por desavenencias con la entidad organizadora. Ni el alcalde, el democristiano Josep Maria Vila de Abadal, ni las fuerzas soberanistas (CiU, ERC, ICV-EUiA, CUP y Solidaridad) han enviado representación al homenaje.

El que si ha asistido ha sido el presidente de Plataforma por Cataluña (PxC) y concejal al ayuntamiento de Vic, Josep Anglada, que ha estado acompañado por los concejales electos de Vic Marta Riera, Josep M. Paré y Pilar Catalan; los de Torelló Josep M. Soldevila, David Olivares y Joan Manel Castillo; y de Roda de Ter Sebastià Povedano junto con otros miembros del partido.

El líder de PxC, Josep Anglada, ha mantenido unas palabras de apoyo con el presidente de la Asociación Catalana de Víctimas de Organizaciones terrorismo, José Vargas, el cual ha lamentado que “el alcalde de Vic no ha asistido al homenaje y ha dicho que “algún día el Ayuntamiento tendrá que dar cuentas de porque no se ha querido sumar al acto”. Vargas también ha acusado durante su parlamento a quienes no han sido presentes al acto porque "o son de vacaciones" o se encuentran "más cerca de los asesinos que de las víctimas", en una referencia al Ayuntamiento de Vic y a su alcalde.

Anglada que ha lamentado la ausencia del alcalde Vila d’Abadal ha calificado “de irresponsable y vergonzosa su ausencia así como también la de las fuerzas soberanistas demostrando que no tienen ninguna sensibilidad hacia las víctimas de ETA”.

Durante el acto se ha hecho un minuto de silencio en recuerdo de las víctimas y se han repartido claveles que después se han colgado alrededor del recinto del antiguo cuartel.

PxC

Vic, 29 de mayo de 2011
WWW.ALERTADIGITAL.COM, 29/05/2011; VIC VISIBILIZA LA CARA PUTREFACTA DEL SEPARATISMO CATALÁN: CON ETA ANTES QUE CON SUS VÍCTIMAS ESPAÑOLAS

Redacción.-
La ciudad de Vic ha recordado este domingo a las víctimas del atentado que ETA cometió hace hoy 20 años contra la casa cuartel de la Guardia Civil de la localidad, que dejó nuevo muertos, entre ellos cinco niños. Al acto, organizado por la Asociación Catalana de Víctimas de Organizaciones Terroristas (ACVOT), han asistido familiares de las víctimas y numerosos vecinos, pero ha contado con la ausencia del ayuntamiento y de la mayoría de partidos representados en él, que han declinado participar por desavenencias con la entidad organizadora. Ni el alcalde, el democristiano Josep Maria Vila de Abadal, ni las fuerzas soberanistas (CiU, ERC, ICV-EUiA, CUP y Solidaridad) han enviado representación al homenaje.

El que sí asistió ha sido el presidente de Plataforma por Cataluña (PxC) y concejal al ayuntamiento de Vic, Josep Anglada, que ha estado acompañado por los concejales electos de Vic Marta Riera, Josep M. Paré y Pilar Catalan; los de Torelló Josep M. Soldevila, David Olivares y Joan Manel Castillo; y de Roda de Ter Sebastià Povedano junto con otros miembros del partido.

El líder de PxC, Josep Anglada, expresó su apoyo al presidente de la Asociación Catalana de Víctimas de Organizaciones terrorismo, José Vargas, quien lamentó que el alcalde de Vic no asistiera al homenaje, señalando al respecto: “Algún día el Ayuntamiento tendrá que dar cuentas de por qué no se ha querido sumar al acto”. Vargas también acusó a quienes no han sido presentes al acto porque “o son de vacaciones” o se encuentran “más cerca de los asesinos que de las víctimas”, en una referencia al Ayuntamiento de Vic y a su alcalde.

Anglada lamentó también la ausencia del Alcalde Vila d’Abadal y calificó “de irresponsable y vergonzosa su ausencia así como también la de las fuerzas soberanistas demostrando que no tienen ninguna sensibilidad hacia las víctimas de ETA”.

Durante el acto se guardó un minuto de silencio en recuerdo de las víctimas y se repartieron claveles que después fueron colgados alrededor del recinto del antiguo cuartel.DIARI DE VIC, 01/06/2011; PORTADA i PÀG. 3 JOSEP ANGLADA ES MOSTRA DUR AMB L’ALCALDE DE VIC

A l’acte hi van assistir més de 250 persones, entre ells polítics del PSC, PxC, ICV el diputat del PP Pedro Chumillas i el president de Ciutadans Albert Rivera

L’ACVOT lamenta que l’alcalde de la ciutat no hagi assistit a l’acte ni tampoc cap representació oficial de l’Ajuntament

Vic.- Redacció.-
Prop de 250 persones s’han concentrat aquest diumenge al solar on hi havia l’antiga caserna de la Guàrdia Civil de Vic per retre homenatge a les víctimes del terrorisme. L’acte ha coincidit amb el 20è aniversari de l’atemptat que ETA va fer a la capital d’Osona i que va causar deu morts.

Els assistents han fet un minut de silenci en record a les víctimes i s’han repartit clavells que després han penjat al voltant del recinte de l’antiga caserna. El president de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes, José Vargas, ha lamentat que l’alcalde de Vic no hagi assistit a l’homenatge i ha dit que “algun dia l’Ajuntament haurà de donar comptes de perquè no s’ha volgut sumar a l’acte”.

Per la seva banda, el president de L’ACVOT també ha destacat que l’atemptat de Vic va se “un dels més brutals de Catalunya”.

A l’acte sí que hi ha assistit el líder de PxC, Josep Anglada que s’ha mostrat molt dur amb l’absència de l’alcalde de Vic. El president de PxC i regidor a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada, ha qualificat d’irresponsable i vergonyosa l’absència de l’alcalde de Vic a l’homenatge a les víctimes del terrorisme. El líder de PxC, Josep Anglada, ha mantingut unes paraules de suport amb el president de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions terroristes, José Vargas.WWW.ELPERIÓDICO.COM, 29/05/2011; VIC CONMEMORA LOS 20 AÑOS DEL ATENTADO DE ETA SIN EL APOYO DEL AYUNTAMIENTO

El alcalde, de CiU, y los partidos soberanistas se ausentan del acto
organizado por la ACVOT

JOSÉ RICO (Vic).-
La ciudad de Vic ha recordado este domingo a las víctimas del atentado que ETA cometió hace hoy 20 años contra la casa cuartel de la Guardia Civil de la localidad, que dejó nueve muertos, entre ellos cinco niños. Al acto, organizado por la Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristas (ACVOT), han asistido familiares de las víctimas y numerosos vecinos, pero ha contado con la ausencia del ayuntamiento y de la mayoría de partidos representados en él, que han declinado participar por desavenencias con la entidad organizadora. Ni el alcalde, el democristiano Josep Maria Vila d'Abadal, ni las fuerzas soberanistas (CiU, ERC, CUP y Solidaritat) han enviado representación al homenaje.

Una concejala del PSC, a título personal; los regidores de Plataforma per Catalunya, con su líder, Josep Anglada, a la cabeza; el secretario de organización comarcal de ICV; representantes locales del PPC y el presidente de Ciutadans, Albert Rivera, han sido las únicas presencias políticas en el discreto acto. De hecho, la representación institucional también ha sido de segunda fila, pues la anunciada participación del 'conseller' de Interior, Felip Puig, se ha sustituido a última hora por problemas de agenda. En su lugar, ha acudido el secretario general de Interior, Xavier Gibert.
El malestar por las ausencias ha quedado patente en el parlamento del presidente de la ACVOT, José Vargas, que ha arremetido con dureza contra Vila d'Abadal y los partidos que han rechazado apoyar la conmemoración. "Nunca hemos manipulado ni instrumentalizado a las víctimas del terrorismo, por mucho que digan quienes tratan de justificar su ausencia porque están de vacaciones o porque simpatizan más con los verdugos que con las víctimas", ha asegurado. El alcalde de Vic se encuentra de viaje en Canarias toda la semana y algunas fuerzas municipales, como la CUP o Solidaritat, se habían mostrado abiertamente contrarias a la celebración del acto.

El ambiente que precedía al homenaje se había enrarecido en los últimos meses a raíz de la emisión de un documental en TV-3 sobre el atentado de Vic. En el reportaje, el entonces alcalde de la localidad, el convergente Pere Girbau, afirmó que ETA no debería haber actuado en Catalunya. "Desde el momento en que los catalanes tenemos un sentimiento nacional similar al de Euskadi, ¿por qué tenían que venir aquí?", se preguntaba Girbau.

Estas palabras fueron replicadas por la ACVOT, que acusó al exalcalde de no haber prestado ayuda en su momento a las víctimas de la matanza y de insinuar que ETA tenía más razones para atentar en otras partes de España. Estas críticas sirvieron de argumento a Vila d'Abadal para retirar el apoyo del ayuntamiento al homenaje de la asociación de víctimas, aunque dejó entrever que el consistorio organizaría un acto de recuerdo propio más adelante.WWW.VOZBCN.COM, 29/05/2011; NI EL ALCALDE, NI NINGÚN CONSEJERO, ACUDEN AL ACTO DE HOMENAJE A LAS VÍCTIMAS DEL ATENTADO DE ETA EN VIC

Redacción.-
El Ayuntamiento, en manos de CiU, boicotea la conmemoración en disconformidad por las críticas a los anteriores alcaldes, también de la federación nacionalista, que se negaron a celebrar homenajes a las víctimas.
Este domingo, aprovechando su vigésimo aniversario, se ha celebrado en Vic (Barcelona) un homenaje a las víctimas del atentado de ETA contra la casa cuartel de la Guardia Civil en esta localidad que costó la vida a nueve personas e hirió a otras 44.

El acto, que ha tenido lugar en el solar que ocupaba el cuartel, ha sido organizado por la Asociación Catalana de Víctimas de Organizaciones Terroristas (ACVOT). Han asistido familiares de las víctimas y más de dos centenares de vecinos, sin embargo, ha destacado la ausencia de todos los consejeros de la Generalidad, del alcalde de Vic -Josep Maria Vila d’Abadal (CiU)-, y de la mayoría del resto de grupos municipales (PSC, ERC, ICV-EUiA, CUP).

La única presencia institucional por parte de la Generalidad ha sido la del secretario general de Interior, Xavier Gibert, que ha estado acompañado por los concejales de Plataforma per Catalunya, encabezados por su presidente, Josep Anglada; por una delegación de Ciudadanos, con su presidente, Albert Rivera, al frente; por una concejal del PSC a título personal; y por un diputado autonómico del PP.

El alcade de Vic ha justificado su ausencia en su descontento por las críticas lanzadas desde las víctimas y desde diversas formaciones políticas contra sus predecesores al frente de la alcaldía, Pere Girbau (1987-1995) y Jacint Codina (1995-2007), también de CiU, que durante sus mandatos pusieron todo tipo de trabas para que se pudiera homenajear a las víctimas de la masacre. De hecho, hasta el año 2009 no se pudo colocar una placa en el lugar del atentado.
El presidente de la ACVOT, José Vargas, ha cargado duramente contra la ausencia del alcalde y de los consejeros autonómicos, considerando “lamentable” que algunos políticos “simpaticen más con los verdugos que con las víctimas”.WWW.EL9.CAT, 29/05/2011; L'ACVOT INSINUA QUE L'ABSÈNCIA DE VILA D'ABADAL EL SITUA MÉS A PROP DELS BOTXINS QUE DE LES VÍCTIMES

Homenatge per l'atemptat d'ETA a Vic

Vic.- Mar Martí (ACN).-
Unes 250 persones han assistit aquest diumenge al migdia a l'homenatge en record a les 9 víctimes mortals per l'explosió d'un cotxe bomba que va fer saltar pels aires la caserna de la Guàrdia Civil, avui fa just 20 anys. Hi ha hagut retrets pel fet que l'Ajuntament de Vic se n'hagi desentès.

Els assistents han fet un minut de silenci en record a les víctimes i s'han repartit clavells que després han penjat al voltant del recinte de l'antiga caserna.

El president de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes, José Vargas, ha lamentat que l'alcalde de Vic no hagi assistit a l'homenatge i ha dit que "algun dia l'Ajuntament haurà de donar comptes de perquè no s'ha volgut sumar a l'acte”.

Vargas ha assegurat que la seva associació "mai no utilitzat les víctimes", i que qui això sosté -en al•lusió a l'alcalde de Vic, Josep M. Vila d'Abadal, "justifiquen la seva absència i poden marxar de vacances, o simplement ho al•leguen perquè simpatitzen més amb els botxins que amb les víctimes". "Que ja ens coneixem", ha conclòs.

L'alcalde de la capital d'Osona, Josep Maria Vila d'Abadal, va decidir desvincular-se de la iniciativa arran del comunicat que va fer l'ACVOT en relació a les declaracions que va fer l'exalcalde de Vic, Pere Girbau, al documental sobre l'atemptat a la caserna de la Guàrdia Civil que va emetre TV3.
Vargas ha destacat que és "lamentable" que persones que desenvolupen càrrecs en l'administració política "simpatitzin més amb els botxins que amb les víctimes".

A l'acte sí que hi ha assistit el líder de PxC, Josep Anglada, i també representants del PSC i d'ICV de Vic. El president de Ciutadans, Albert Ribera, també ha volgut donar suport a l'homenatge amb la seva assistència a l'acte.WWW.AVUI.CAT, 29/05/2011; HOMENATGE A VIC PER LES VÍCTIMES DEL TERRORISME
Polèmica per l'absència de l'alcalde de la ciutat, Josep Maria Vila d'Abadal

Vic.- ACN.-
L'acte coincideix amb el 20è aniversari de l'atemptat d'ETA a la caserna de la Guàrdia Civil de la capital d'Osona
Prop de 250 persones han participat aquest diumenge en l'homenatge a les víctimes del terrorisme que s'ha celebrat al solar on hi havia l'antiga caserna de la Guàrdia Civil de Vic. L'acte ha coincidit amb el 20è aniversari de l'atemptat que ETA va fer a la capital d'Osona i que va causar deu morts.
Els congregats han fet un minut de silenci en record a les víctimes i s'han repartit clavells que després han estat penjats a la tanca que envolta el solar.

Entre els assistents no hi hagut l'alcalde de Vic ni tampoc cap representant del consistori fet que ha generat les crítiques dels organitzadors de l'homenatge. El president de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (ACVOT), José Vargas, ha lamentat l'absència del cap del consistori i ha afirmat que algun dia “l'Ajuntament haurà de donar comptes de perquè no s'ha volgut sumar a l'acte”.

En representació de la Generalitat hi ha acudit el secretari general d'Interior, Xavier Gibert, que ha assenyalat que l'acte d'aquest diumenge s'ha “d'estendre a totes les víctimes del terrorisme del què va ser un període especialment violent i sagnant per Espanya i Catalunya”.
El secretari general d'Interior ha afegit que “sembla que s'aproxima el final” de la desaparició d'ETA però ha alertat que “hem d'estar amatents a noves amenaces amb formes o aparences diferents que poden aparèixer”.

També han assistit a l'homenatge representants del PSC i d'ICV de Vic, el president de Ciutadans, Albert Rivera i el líder de PxC, Josep Anglada.

Tot i que l'acte s'ha fet en motiu del 20à aniversari de l'atemptat de Vic, l'associació ha destacat la voluntat de retre homenatge a totes les víctimes del terrorisme. ETA va atemptar el 29 de maig de 1991 contra la caserna de la Guàrdia Civil de Vic i va causar 10 morts, cinc dels quals eren menors.WWW.ELDIARI.CAT, 29/05/2011; VINT ANYS DES QUE ETA VA FER TRONTOLLAR VIC

Unes 250 persones reten homenatge a les víctimes del terrorisme al solar de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil

VIC | ACN.-
Prop de 250 persones s'han concentrat aquest diumenge al solar on hi havia l'antiga caserna de la Guàrdia Civil de Vic per retre homenatge a les víctimes del terrorisme. L'acte ha coincidit amb el 20è aniversari de l'atemptat que ETA va fer a la capital d'Osona i que va causar deu morts. Els assistents han fet un minut de silenci en record a les víctimes i s'han repartit clavells que després han penjat al voltant del recinte de l'antiga caserna. El president de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes, José Vargas, ha lamentat que l'alcalde de Vic no hagi assistit a l'homenatge i ha dit que "algun dia l'Ajuntament haurà de donar comptes de perquè no s'ha volgut sumar a l'acte".

Tot i que l'acte s'ha fet en motiu del 20è aniversari de l'atemptat de Vic, l'ACVOT ha destacat que han volgut retre homenatge a totes les víctimes del terrorisme. ETA va atemptar el 29 de maig de 1991 contra la caserna de la Guàrdia Civil de Vic i va causar 10 morts, cinc dels quals eren menors.

Unes 250 persones s'han volgut sumar aquest diumenge a les dotze del migdia a l'acte d'homenatge a les víctimes del terrorisme. Entre els assistents, no hi havia l'alcalde de Vic ni tampoc cap representant del consistori fet que ha generat les crítiques del president de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (ACVOT). Vargas ha afirmat que algun dia "l'Ajuntament haurà de donar comptes de perquè no s'ha volgut sumar a l'acte".

L'alcalde de la capital d'Osona, Josep Maria Vila d'Abadal, va decidir desvincular-se de la iniciativa arran del comunicat que va fer l'ACVOT en relació a les declaracions que va fer l'exalcalde de Vic, Pere Girbau, al documental sobre l'atemptat a la caserna de la Guàrdia Civil que va emetre TV3. Vila d'Abadal va justificar la seva absència a causa de la "duresa" de les declaracions de l'organització.

A l'acte d'homenatge també hi ha assistit el secretari general d'Interior, Xavier Gibert, en representació de la Generalitat. Gibert ha assenyalat que l'acte d'aquest diumenge s'ha "d'estendre a totes les víctimes del terrorisme del què va ser un període especialment violent i sagnant per Espanya i Catalunya". Gibert ha denunciat que un acte terrorista és un "atemptat contra tota la societat" i que per aquest motiu "la societat en el seu conjunt hi ha de respondre".

A més, el secretari general d'Interior ha afegit que "sembla que s'aproxima el final" de la desaparició d'ETA però ha expressat que "hem d'estar amatents a noves amenaces amb formes o aparences diferents que poden aparèixer". Gibert ha destacat que la societat global actual "no acaba de trobar la manera de reduir les desigualtats" ni tampoc de "trobar el progrés econòmic i social per a tothom". Per Gibert, aquesta societat que canvia "tan acceleradament" i que "posa en qüestió valors i referents ens fa més vulnerables".

Per la seva banda, el president de l'ACVOT ha destacat que l'atemptat de Vic va ser "un dels més brutals de Catalunya". Vargas ha denunciat que els responsables polítics "es van desentendre de les víctimes ràpidament" i ha volgut remarcar que l'associació "no ha permès mai la manipulació ni instrumentalització política de les víctimes del terrorisme".
Vargas ha destacat que és "lamentable" que persones que desenvolupen càrrecs en l'administració política "simpatitzin més amb els botxins que amb les víctimes". El president de l'associació també ha volgut denunciar la legalització de Bildu i ha titllat aquest fet de "barbaritat".

A l'acte sí que hi ha assistit el líder de PxC, Josep Anglada, i també representants del PSC i d'ICV de Vic. El president de Ciutadans, Albert Ribera, també ha volgut donar suport a l'homenatge amb la seva assistència a l'acte.WWW.E-NOTICIES.COM, 30/05/2011; L'ALCALDE DE VIC 'PLANTA' LES VÍCTIMES D'ETA

CiU, ERC, CUP i Solidaritat no envien representació a l'homenatge

Redacció.-
La ciutat de Vic ha recordat les víctimes de l'atemptat que ETA va cometre fa avui 20 anys contra la casa quarter de la Guàrdia Civil de la localitat, que va deixar nou morts, entre ells cinc nens

A l'acte, organitzat per l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (ACVOT), han assistit familiars de les víctimes i nombrosos veïns, però ha comptat amb l'absència de l'ajuntament i de la majoria de partits representats en ell, que han declinat participar per desavinences amb l'entitat organitzadora. Ni l'alcalde, el democristià Josep Maria Vila d'Abadal, ni les formacions de CiU, ERC, CUP i Solidaritat han enviat representació a l'homenatge.

Una regidora del PSC, a títol personal, els regidors de Plataforma per Catalunya, amb el seu líder, Josep Anglada, al capdavant, el secretari d'organització comarcal d'ICV, representants locals del PPC i el president de Ciutadans, Albert Rivera, han estat les úniques presències polítiques en el discret acte

De fet, la representació institucional també ha estat de segona fila, ja que l'anunciada participació del conseller d'Interior, Felip Puig, s'ha substituït a última hora per problemes d'agenda. En el seu lloc, ha acudit el secretari general d'Interior, Xavier Gibert.Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube