Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Nova candidatura a la comarca de La Selva

Nova candidatura a la comarca de La Selva

24/02/2015 - Vidreres

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Presentació pública de la candidatura de Plataforma per Catalunya a les properes eleccions municipals

Vidreres | Redacció.- A mesura que s’apropa la cita crucial amb les urnes dels propers comicis locals del mes de maig, el degoteig de candidatures comença a ser incessant.

Plataforma per Catalunya ha confirmat que presentarà una segona candidatura a la comarca de La Selva després que unes setmanes enrere fes oficial que concorrerà també al municipi de Santa Coloma de Farners. 

Serà Christian de Amaya -el segon per l’esquerra a la fotografia- qui encapçali la candidatura acompanyat de Ramon Degollada –el primer per la dreta- com a número dos de la llista. 

Tant el delegat de Plataforma per Catalunya a les comarques gironines, Ignasi Mulleras, com Robert Hernando -el primer i el tercer d’esquerra a dreta respectivament- s’han mostrat confiats en les possibilitats d’irrompre per primera vegada al consistori vidrerenc.

Les primeres reaccions han estat d’interès per part dels veïns, i tan bon punt haver anunciat que Plataforma per Catalunya hi presentarà candidatura, molts vidrerencs han contactat amb la delegació local per mostrar el seu suport.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube