Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Adoctrinament independentista als espais públics de Vidreres

Adoctrinament independentista als espais públics de Vidreres

31/12/2015 - Vidreres

Vidreres|Redacció.- La delegació de PxC al Municipi de Vidreres va demanar que s’acabi l’intent d’adoctorinament independentista que està portant l’Equip de Govern en diferents espais públics. En aquest sentit s’ha lamentat que s’utilitzin els recursos del poble, que surten dels impostos que paguen tots els veïns, per a fomentar un sentiment que no és el de tots, en definitiva una acció partidista amb els recursos dels vidrerencs.

A més a més s'ha declarat que no s'entén d'aquesta insistència independentista. "Veient que en l'actualitat Catalunya segueix sense president, i els resultats de l'assembla de la CUP són més que dubtosos, evidència clara que això no va a cap lloc, sort pels catalans..."

Per aquest motiu el portaveu de PxC Vidreres ha criticat fortament aquestes accions, que considera “un autèntic aprofitament partidista per part de l’Equip de Govern, que utilitza els diners del poble pels seus interessos. Veient la disbauxa independentista que hi ha al Parlament de Catalunya, ja es hora que deixin aquest conte i es comencin a preocupar de veritat pels problemes del poble”
 
PxC

Vidreres, 31 de desembre de 2015

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube