Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

“Viladecans 2016: Allò que l’outlet s’endugué”. Campanya en defensa del comerç de proximitat

“Viladecans 2016: Allò que l’outlet s’endugué”. Campanya en defensa del comerç de proximitat

14/05/2013 - Viladecans

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya alerta en un vídeo dels perjudicis que tindrà per al petit comerç el mega-outlet projectat al Baix Llobregat

Viladecans | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya ha presentat el vídeo "Viladecans 2016: allò que l’outlet s’endugué" per conscienciar de l’efecte negatiu que tindrà aquest macroprojecte per al comerç local i comarcal.

La peça mostra com l’any 2013 els carrers són vius, amb gent passejant i comerços oberts. A la segona part del vídeo es mostra com queda la ciutat el 2016, totalment morta, sense gent passejant i molts comerços tancats.

Al vídeo, Alberto Delgado, regidor i portaveu de PxC a l’Ajuntament de Viladecans, es fa ressò de la moció presentada contra la construcció del Viladecans Style Outlets, i que no va tenir suport de cap altre partit. Assenyala que "per a la petita i mitjana empresa PxC és l'única alternativa".

Per la seva part Daniel Clemente, secretari de PxC a Viladecans, surt a la segona part del vídeo, ambientada l’any 2016, dient que "no ha quedat res després de que el tornado outlet arrassés el petit comerç" i que "el pitjor és que centenars de famílies s'han quedat sense pa ni sostre, sense que la casta política faci res".

El vídeo ja ha tingut felicitacions per part de diversos botiguers de Viladecans i molts agraeixen l'esforç que Plataforma per Catalunya està fent pel petit comerç des que el partit té representació al municipi.

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube