Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC sí respon

PxC sí respon

11/06/2014 - Viladecans

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Plataforma per Catalunya obre una nova via de contacte amb la ciutadania per donar resposta a l’abandonament que pateixen els usuaris del xat de l’alcalde


Viladecans | Redacció.- La delegació local de Plataforma per Catalunya estarà disponible per a la ciutadania a través del servei de missatgeria instantània Whatsapp.

La iniciativa portarà per lema “PxC sí que respon”, en resposta a la necessitat que tenen els viladecanencs de comunicar-se amb una força que els representi a l'ajuntament, ja que el xat de l'alcalde, de periodicitat mensual, té descontents a molts veïns.

L'alcalde Carles Ruiz (PSC) contesta i publica únicament allò que li interessa a l'equip de govern local (PSC-ICV), i mai recull ni atén les múltiples queixes que els viladecanencs tracten de traslladar-li esperant una resposta que no arriba.

Amb aquesta iniciativa Plataforma per Catalunya posa a la disposició dels veïns una nova via de contacte, pionera en la política nacional, en l'afany d'interactuar amb els viladecanencs.

Aquesta nova via de contacte se suma al correu electrònic, el telèfon d'atenció 24 hores i les xarxes socials, a través de les quals cada vegada més la gent contacta per informar-se, manifestar inquietuds o afiliar-se.

El WhatsApp de Plataforma per Catalunya a Viladecans s'anirà activant periòdicament en dates que seran anunciades prèviament a través de les xarxes socials. El temps restant estarà disponible, com sempre, a través del telèfon i el correu electrònic.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube