Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Aprovada una moció de condemna a Abdeslam Laaroussi

Aprovada una moció de condemna a Abdeslam Laaroussi

18/05/2012 - Vilanova del Camí

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Vilanova del Camí demanarà una condemna pública per part de l’imam de la localitat als sermons del líder religiós de la mesquita Badr de Terrassa en què incitava a la violència contra les dones

Redacció | Vilanova del Camí.- A proposta de Plataforma per Catalunya el consistori de Vilanova del Camí ha aprovat la petició de condemna pública per part de l’imam de la localitat anoienca a les declaracions d’Abdeslam Laaroussi en què adoctrinava els seus fidels a maltractar les dones.

La moció ha contat amb l’abstenció de PSC, CiU, ICV i ERC i els dos partits independents del consistori i el vot a favor del portaveu de Plataforma per Catalunya a l’ajuntament, Sergi Balcells.

El regidor identitario ha declarat que “tot i que amb l’abstenció la resta de partits del municipi no s’ha volgut pronunciar, sí que és positiu que almenys s’hagin abstingut i la moció presentada pel nostre grup hagi prosperat”.

Balcells ha assenyalat que “amb aquesta moció el que volem és saber és quin tipus de líder religiós musulmà tenim a la nostra localitat. Ens preocupa molt que a la mesquita de Vilanova es pot alliçonar sobre com maltractar a la dona com ha ocorregut a Terrassa”.

A la mateixa sessió plenària es va aprobar també una moció presentada per Plataforma per Catalunya contra la mutilació genital femenina, que va contar amb el vot favorable de tots els grups municipals.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube