Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Vilanova del Camí,  27/08/2013; Balcells denuncia la inseguretat de la plaça Picassoi alerta de que fa poc hi va haver una baralla entre magrebins on es va veure un arma de foc

Vilanova del Camí, 27/08/2013; Balcells denuncia la inseguretat de la plaça Picassoi alerta de que fa poc hi va haver una baralla entre magrebins on es va veure un arma de foc

27/08/2013 - Vilanova del Camí

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

PxC Vilanova del Camí demana al govern socialista del municipi que deixi de mirar cap una altra banda davant la creixent i preocupant inseguretat ciutadana.

Redacció | Vilanova del Camí.-La executiva de Plataforma per Catalunya a Vilanova del Camí es va reunir el passat dilluns per tractar en profunditat la terrible i alarmant situació que estan patint els veïns de la plaça Picasso des de fa bastant temps però amb un últim i greu altercat que va succeir el passat 7 d’agost passada la mitjanit.  Una forta baralla entre marroquins on van haver-hi ferits i en la que fins i tot va aparèixer una arma de foc, tal com relatant diversos veïns va ser una autèntica batalla campal amb una tensió i una inseguretat que traspassa qualsevol límit de la convivència.

Plataforma vol felicitar la labor policial ja que van tenir una actuació impecable i molt valent arribant a jugar-se  fins i tot la vida.

El portaveu de PxC a Vilanova del Camí Sergi Balcells porta molt temps denunciant el problema, i la resposta, tant per part del govern com d’alguns grups de l’oposició, ha sigut que el regidor identitari és un alarmista i que fa aquestes declaracions des d’un punt de vista exagerat, o ha sigut fins i tot acusat de xenòfob per dir el que tothom sap a Vilanova que els grans culpables del clima d’inseguretat que es viu al municipi i en especial a la plaça Picasso son el col·lectiu magrebí que cada vegada està menys integrat.

Per contra els veïns de la zona no paren de posar-se en contacte amb Plataforma per demandar ajuda ja que es senten totalment desprotegits per part del govern municipal.

Balcells ha declarat sobre el tema que “estem farts de denunciar la inseguretat que es viu en aquesta zona del nostre municipi, els veïns estan cansats de que hi hagin continues baralles de que tothom vegi com hi ha gent que es passa el dia assentada al mateix banc i com es pot veure que per les nits hi ha moviments sospitosos. Com el govern no fa res la nostra missió és estar al costat de la gent de casa que esta farta i denunciar el tema públicament”.

La executiva de PxC Vilanova del Camí ha marcat uns punts a seguir per tal d’intentar solucionar el problema i donat que els altres grups polítics miren cap una altra banda, farà totes les iniciatives que siguin necessàries per tal de solucionar el problema i fer que el Sr. Vich obri d’una vegada els ulls i posi pals a la roda als incívics que pertorben la convivència del nostre estimat poble.

PxC

Vilanova del Camí, 27 d’agost de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube