Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Per la convivència, la conservació del patrimoni cultural i històric i la imatge de Vilanova i la Geltrú

Per la convivència, la conservació del patrimoni cultural i històric i la imatge de Vilanova i la Geltrú

06/05/2014 - Vilanova i la Geltrú

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Condemna a l’atac contra l’Església de Sant Antoni Abat

Vilanova i la Geltrú | Redacció. - Plataforma per Catalunya manifesta el seu rebuig a l’atac que ha sofert la façana de l'Església de Sant Antoni Abat de la capital garrafenca.

Aquest fet evoca pràctiques pròpies de la Guerra Civil i se suma a una sèrie d’actes vandàlics que van en augment com pintades, grafitis, enganxades de cartells en llocs no autoritzats i d’altres més greus com amenaces a persones i partits polítics.

L'agressió, perpetrada amb ous emplenats de pintura de color lila, ha tingut com a objectiu la façana dedicada a la Verge de les Neus, patrona de la ciutat.

Aquestes accions no només crispen la convivència i són una mostra d’intolerància, sinó que minen els esforços per potenciar l’activitat econòmica local, que té als sectors nàutic i turístic com a motors principals.

No volem que els qui visiten Vilanova i la Geltrú s’emportin la imatge d’una ciutat irrespectuosa i que no té cura del patrimoni històric i cultural propi.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

Plataforma per Catalunya reapareix a Vilanova per denunciar un atac contra l'església de Sant Antoni

Les taques de pintura a la façana, que van aparéixer fa dos mesos, són considerades per PxC com a pràctiques pròpies de la Guerra Civil

Plataforma per Catalunya. Taques de pintura a la façana de l'església de Sant Antoni Abat

Plataforma per Catalunya ha reaparegut aquesta setmana a Vilanova i la Geltrú per denunciar públicament un atac contra la façana de l'església de Sant Antoni Abat. La formació xenòfoba ha manifestat el seu rebuig a l’atac que ha dit que "evoca pràctiques pròpies de la Guerra Civil i se suma a una sèrie d’actes vandàlics que van en augment com pintades, grafitis, enganxades de cartells en llocs no autoritzats i d’altres més greus com amenaces a persones i partits polítics".

L'atac que denuncia Plataforma per Catalunya és el llençament que va tenir lloc fa dos mesos d'ous plens de pintura lila contra la façana dedicada a la Mare de Déu de les Neus. El partit arriba assegura en un comunicat que "aquestes accions no només crispen la convivència i són una mostra d’intolerància, sinó que minen els esforços per potenciar l’activitat econòmica local, que té als sectors nàutic i turístic com a motors principals. No volem que els qui visiten Vilanova i la Geltrú s’emportin la imatge d’una ciutat irrespectuosa i que no té cura del patrimoni històric i cultural propi".

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube