Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Les martingales del PSC al descobert

Les martingales del PSC al descobert

17/10/2014 - Vilanova i la Geltrú

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Pere Ortoll: “els socialistes han trobat en els immigrants un graner de vots per esmorteir la seva davallada electoral”


Vilanova i la Geltrú | Redacció.- El delegat de Plataforma per Catalunya a la capital del Garraf, Pere Ortoll, ha qualificat de vergonyosos els mètodes seguits per la candidata del PSC Teresa Llorens per mendicar el suport dels immigrants en les eleccions primàries a l’alcaldia.

Llorens, que es presentava com la futura alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, oferia menjar caribeny i beguda gratis als llatinoamericans dies abans que se celebressin els comicis interns del PSC mitjançant votació oberta als immigrants.

Ortoll ha dit que aquesta martingala posa de manifest fins a quin punt “els socialistes han trobat en els immigrants un graner de vots per esmorteir la seva previsible davallada electoral després d’acréixer la desconfiança i el seu divorci amb els catalans”.

El delegat ha afegit que “aquests són els col·lectius als que el PSC riega amb tot tipus d’ajudes i subvencions quan ocupa posicions de govern”.

Ortoll ha dit que aquest episodi recorda l’escàndol del vot dirigit en les primàries del PSC a Barcelona celebrades al març d’enguany, par tel de mobilitzar a paquistanesos que declaraven no saber en quin procés estaven prenent part  malgrat fer cua per dipositar la papereta”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube