Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 18/04/2012; Josep Anglada: Acabar amb la violència de l'extrema esquerra és una qüestió d'higiene política

Vic, 18/04/2012; Josep Anglada: Acabar amb la violència de l'extrema esquerra és una qüestió d'higiene política

18/04/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Josep Anglada assenyala en el seu últim article publicat en els el seu bloc que “mai em cansaré d'encomiar la labor dels Mossos d’Esquadra enfront dels atacs que hem sofert per part de la violència de l'extrema esquerra”.

Vic | Redacció.-
El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, en el seu últim article publicat en el seu bloc – Veure article - assenyala que ”Plataforma per Catalunya ha d'aguantar la indesitjable companyia cada vegada que fem un acte públic dels grups violents antisistema i d'extrema esquerra”. En aquest sentit, Anglada assegura que “són els hereus de la intolerància comunista, admiradors dels crims dels gulags i les deportacions d'enemics polítics a camps de concentració, animadors del tir en el clatell i el terrorisme criminal”.

En el seu article, Anglada culpabilitza la dreta liberal de CiU i PP, subratllant que “sense mimant-los, han consentit a aquests grups de perroflautes apropar-se als nostres actes per donar una imatge conflictiva, mentre que ells aprofitaven covardament per parlar d'extremismes i presentar-se com a opcions raonables”.

Anglada acaba el seu article assenyalant que “és necessari que la policia identifiqui als membres d'aquests grups antisistema, els posi a disposició judicial, cancel·li els seus llocs d’Internet i procedeixi a la dissolució de les seves associacions”.

PxC

Vic, 18 d'abril de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube