Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

El nou dirigent identitari a Girona prendrà possessió dels seus nous càrrecs el proper 26 d'abril

El nou dirigent identitari a Girona prendrà possessió dels seus nous càrrecs el proper 26 d'abril

19/04/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)                                                                                                               

Ignasi Mulleras assumeix la direcció del grup municipal de PxC a Olot i la secretaria provincial de Girona

Olot | Redacció.- L’olotí Ignasi Mulleras prendrà el relleu de mans de Moisès Font per encapçalar la secretaria provincial de Girona i liderar la delegació local de la formació identitària a Olot.

Després de cinc anys com a regidor i portaveu a l'Ajuntament de la població gironina, Moisès Font ha deixat en mans de Mulleras ambdues responsabilitats per motius laborals. El relleu es farà oficial en el decurs de la sessió plenària del proper 26 d'abril.

La candidata Rosa Llandrich, número tres en les llistes, acompanyarà al fins ara número dos de la formació a l'ajuntament d'Olot, Ignasi Mulleras, que serà el nou portaveu del Plataforma per Catalunya al consistori.

El president de la formació, Josep Anglada, ha reconegut públicament la labor de Font al capdavant de les seves responsabilitats, algú que “bé podria encarnar l'arquetip del seny català que ja va advertir de la necessitat de dur a terme polítiques de contenció de la despesa municipal l'any 2007”.

Moisès Font deixa el càrrec després de cinc anys de treball en els quals va evitar que construïssin una macromesquita a Olot i va plantejar polítiques d'estricte control del padró municipal per detenir la immigració il·legal. Sonada va ser també la seva forta oposició al Pla d'Immigració dels socialistes.

Anglada ha destacat que “després de la presa de possessió de l'acta de regidor en solitari en el consistori d'Olot l’any 2007 va situar a Plataforma per Catalunya com a tercera força política en les passades eleccions municipals. Sota el seu lideratge PxC ha estès la seva presència a d’altres municipis de la província”.

El líder identitari ha agraït a Font tots els anys de dedicació i treball immaculat, i ha manifestat que “sempre tindrà les portes obertes per assumir responsabilitats en l'organigrama de la nostra formació”.

Mulleras, nét de l'il·lustre filàntrop olotí Camil Mulleras que va col·laborar en el desenvolupament social i econòmic de la comarca, és tècnic en empreses i activitats turístiques. El nou dirigent identitari ha desenvolupat la seva carrera professional al capdavant de la direcció d'un cèntric hotel de Barcelona i actualment forma part de la directiva d'una reconeguda empresa gironina dedicada del sector de la seguretat privada.

El president de PxC ha manifestat la seva tranquil·litat en saber que “la direcció del partit a Olot i a Girona queden en mans d'una persona de profundes arrels garrotxines, honesta, treballadora i de fermes conviccions socials de qui esperem grans èxits”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 20/04/2012; Ignasi Mulleras sustituye a Moisés Font al frente de la PxC en Gerona y del grupo municipal plataformista en Olot

El olotense Ignasi Mulleras tomará el relevo de manos de Moisès Font para encabezar la secretaría provincial de Gerona y liderar la delegación local de la formación identitaria en Olot.

Readcción.-  Tras cinco años como concejal y portavoz en el Ayuntamiento de la población gerundense, Moisès Font ha dejado en manos de Mulleras ambas responsabilidades por motivos laborales. El relevo se hará oficial en el transcurso de la sesión plenaria del próximo 26 de abril.

La candidata Rosa Llandrich, número tres en las listas, acompañará al hasta ahora número dos de la formación en el ayuntamiento de Olot, Ignasi Mulleras, que será el nuevo portavoz del Plataforma per Catalunya en el consistorio.

El presidente de la formación, Josep Anglada, ha reconocido públicamente la labor de Font al frente de sus responsabilidades, alguien que “bien podría encarnar el arquetipo del seny catalán y que ya advirtió de la necesidad de llevar a cabo políticas de contención del gasto municipal en el año 2007”.

Moisès Font deja el cargo tras cinco años de trabajo en los que evitó que construyeran una macromezquita en Olot y planteó políticas de estricto control de padrón municipal para detener la inmigración ilegal. Sonada fue también su fuerte oposición al Plan de Inmigración de los socialistas.

Anglada ha destacado que “tras la toma de posesión del acta de concejal en solitario en el consistorio de Olot en 2007 situó a Plataforma per Catalunya como tercera fuerza política en las elecciones municipales celebradas el pasado año”. “Bajo su liderazgo PxC ha extendido su presencia a otros municipios de la provincia”, subrayó el vicense.

El líder identitario ha agradecido a Font “todos los años de dedicación y trabajo inmaculado”, y destacó que “siempre tendrá las puertas abiertas para asumir responsabilidades en el organigrama de nuestra formación”.

Mulleras, nieto del ilustre filántropo olotense Camil Mulleras que colaboró en el desarrollo social y económico de la comarca, es técnico en empresas y actividades turísticas. El nuevo dirigente identitario ha desarrollado su carrera profesional al frente de la dirección de un céntrico hotel de Barcelona y actualmente forma parte de la directiva de una reconocida empresa gerundense dedicada del sector de la seguridad privada.

El presidente de PxC expresó su tranquilidad al saber que “la dirección del partido en Olot y en Gerona quedan en manos de una persona de profundas raíces garrotxinas, honesta, trabajadora y de firmes convicciones sociales, de quien esperamos que coseche grandes éxitos”.

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube