Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Anglada denuncia els intents del fiscal Aguilar d’entorpir la participació de PxC en el judici contra Abdeslam Laaroussi

Anglada denuncia els intents del fiscal Aguilar d’entorpir la participació de PxC en el judici contra Abdeslam Laaroussi

25/04/2012

COMUNICAT DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El jutge admet que PxC es presenti com acusació particular contra l’imam radical de Terrassa

Vic | Redacció.- Plataforma per Catalunya es personarà com acusació particular contra l’imam de la mesquita Badr de Terrassa que en els seus discursos va incitar a utilitzar la violència contra les dones.

Tot i la voluntat manifesta de la fiscalia perquè PxC no prengués part en el procés judicial contra Abdeslam Laarousi finalment la querella criminal interposada per la formació identitària ha estat admesa pel jutge.

Josep Anglada ha subratllat que “el fiscal Miguel Ángel Aguilar ha fet el ridícul en voler apartar PxC del cas sense èxit. Afortunadament la seva voluntat no ha condicionat la decisió del jutge que instrueix el cas”.

El líder identitari ha manifestat que “la decisió de comparèixer com acusació particular en aquest cas respon a la responsabilitat davant la Catalunya que deixarem en herència a les futures generacions. Està a les nostres mans decidir si castiguem els atropellaments als valors que ens han permès construir societats lliures on es respecten les llibertats individuals o deixem impune un fanàtic religiós que va incitar a dur a terme càstigs físics i psíquics contra les dones i va promocionar la seva discriminació”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.NACIODIGITAL.COM, 26/04/2012; El jutge admet que PxC es presenti com acusació contra l’imam

La fiscalia havia sol·licitat per escrit que Plataforma no pogués formar part del procés judicial

Redacció.-  Plataforma per Catalunya (PxC) finalment es personarà com acusació particular contra l'imam de la mesquita Badr de Terrassa que en els seus discursos va incitar a utilitzar la violència contra les dones.

La fiscalia va rebutjar per escrit que la formació prengués part del procés judicial en considerar que el programa electoral de PxC i les seves campanyes "no són imparcials per abordar un procediment contra un musulmà", a més que la "seva posició contra aquest col·lectiu és pública i notòria". Però el jutge sí que ha admès la querella criminal contra Abdeslam Laarousi interposada pel partit de Josep Anglada.

Anglada
ha subratllat que "el fiscal Miguel Ángel Aguilar ha fet el ridícul en voler apartar PxC del cas sense èxit. Afortunadament la seva voluntat no ha condicionat la decisió del jutge que instrueix el cas".

Així mateix ha manifestat que "la decisió de comparèixer com acusació particular en aquest cas respon a la responsabilitat davant la Catalunya que deixarem en herència a les futures generacions".

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube