Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 02/05/201; Josep Anglada qualifica de “oportunistes, hipòcrites i freturosos de contingut” les disposicions del PP sobre l'ús de la targeta sanit

Vic, 02/05/201; Josep Anglada qualifica de “oportunistes, hipòcrites i freturosos de contingut” les disposicions del PP sobre l'ús de la targeta sanit

02/05/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Josep Anglada considera que “les mesures del PP sobre les noves disposicions sobre l'ús de les targetes sanitàries per part dels il·legals és un nou frau del PP en matèria d'immigració”.

Vic | Redacció.- El President de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, s'ha referit a les noves disposicions sobre l'ús de les targetes sanitàries per part dels il·legals qualificant-les com “una cortina de fum del Govern que pretén enganyar a una fastiguejada opinió pública aprovant unes disposicions que mai  s’aplicà”. Per al líder identitari “el PP s'ha vist obligat a tirar aquest gest a la galeria davant el creixent grau d'indignació de l'opinió pública espanyola que veu cada dia retallats els seus drets, mentre que als immigrants se li segueix mantenint tot tipus de privilegis”. “Però el PP no pot pretendre que la gent sigui ximple” afegint Anglada “ningú ignora que durant el mandat de José María Aznar, es va obrir la porta al devessall migratori i que durant aquests mesos de nefasts govern de Mariano Rajoy, Espanya no ha posat fre a la contínua arribada de més i més immigrants”.

Quant al contingut de la mesura publicada dimarts passat en el B.O.I. Anglada ha volgut assenyalar que “no tindrà cap efecte. El PP té planejat regularitzar a tots aquests immigrants, per la qual cosa automàticament passaran a tenir drets sanitaris plens. Mentre el PP no canviï la Llei d'Estrangeria, totes aquestes mesures són una estafa. Aquesta mateixa Llei d'Estrangeria contempla que els il·legals tindran en tot cas garantida l'atenció sanitària urgent, i la dirigida a embarassades i menors. És a dir tot això és un nou frau del PP en matèria d'immigració”.

Josep Angalda ha acabat afirmant que “nosaltres propugnem l'única mesura clara i eficaç perquè els il·legals no parasiten més el nostre sistema sanitari: la deportació immediata als seus països. La llei està per complir-la i els il·legals no poden romandre en el nostre sòl ni un sol dia, la seva sola presència és un menyspreu i una presa de pèl intolerable a la nostra legislació”.

PxC

Vic, 2 de maig de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 02/05/2012; Anglada. “La única medida eficaz para que los ilegales no parasiten más a costa de nuestro sistema sanitario es la deportación”

Redacción.- El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, se ha referido a las nuevas disposiciones sobre el uso de las tarjetas sanitarias por parte de los ilegales calificándolas como “una cortina de humo del Gobierno que pretende engañar a una hastiada opinión pública aprobando unas disposiciones que nunca se van a aplicar”.

Para el líder identitario, “el PP se ha visto obligado a lazar este gesto a la galería ante el creciente grado de indignación de la opinión pública española, que ve cada día recortados sus derechos, mientras que a los inmigrantes se le sigue manteniendo todo tipo de privilegios”.

“Pero el PP no puede pretender que la gente sea tonta. Nadie ignora que durante el mandato de José María Aznar, se abrió la puerta a la avalancha migratoria y que durante estos meses de nefasto Gobierno de Mariano Rajoy, España no ha puesto freno a la continua llegada de más y más inmigrantes”, añadió el vicense.

En cuanto al contenido de la medida publicada el pasado martes en el BOE, Anglada señaló que “no tendrá ningún efecto”. Y añadió: “El PP tiene planeado regularizar a todos esos inmigrantes, por lo que automáticamente pasarán a tener derechos sanitarios plenos. Mientras el PP no cambie la Ley de Extranjería, todas estas medias serán un timo. Esa misma Ley de Extranjería contempla que los ilegales tendrán en todo caso garantizada la atención sanitaria urgente, y la dirigida a embarazadas y menores. Es decir todo esto es un nuevo fraude del PP en materia de inmigración”.

El líder de los identitarios españoles  aclaró por último que “nosotros propugnamos la única medida clara y eficaz para que los ilegales no parasiten más a costa de nuestro sistema sanitario: la deportación inmediata a sus países”. “La ley está para cumplirla y los ilegales no pueden permanecer en nuestro suelo ni un solo día, su sola presencia es un menosprecio y un toma de pelo intolerable a nuestra legislación”, apostilló.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube