Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Anglada:

Anglada: "demanem que els autors de l'agressió siguin jutjats com a membres d'una organització criminal"

04/05/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El regidor de PxC a L’Hospitalet Alberto Sánchez es recupera després de ser intervingut d’urgència en patir una brutal agressió a mans d’una vintena de membres d’extrema esquerra

Barcelona | Redacció.- El regidor de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat Alberto Sánchez ha estat intervingut a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona després de ser atacat per prop d’una vintena de violents vinculats a l’extrema esquerra la nit del passat dijous 3 de maig.

En ser reconegut mentre esperava l’arribada del seu germà en una parada d’autobús el regidor identitari va ser abordat per un nodrit grup de violents armats amb pals, cadenes i punxons que sortien de “La Revoltosa”, un local okupat i punt de trobada habitual de radicals i esvalotadors ubicat al carrer Rogent del barri barcelonès del Clot.

Els agressors es van acarnissar amb el dirigent identitari i després de la brutal agressió Alberto Sánchez va ser traslladat a un centre hospitalari on li van practicar una intervenció quirúrgica al cap i va ser atès dels nombrosos hematomes i hemorràgies que presentava per tot el cos.

El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha denunciat la “campanya de setge i intimidacions que han patit els càrrecs electes de la formació en la darrera setmana”, en la que la regidora Marta Riera i el propi líder identitari van ser perseguits a Vic per desenes de magrebins i membres vinculats a la formació CUP i a Unitat contra el feixisme.

Anglada ha demanat que els agressors “siguin jutjats com a membres d’una organització criminal” i ha advertit que “arribarem fins al final per donar caça a aquests terroristes”.

El líder identitari ha instat al Departament d’Interior a que “estrenyi d’una vegada per sempre el cèrcol sobre els violents d’extrema esquerra per posar fi als episodis de violència contra els representants de Plataforma per Catalunya”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.E-NOTICIES.CAT, 04/05/2012; PxC denuncia

Alberto Sánchez va ser agredit "amb pals, punxes i cadenes per membres d'extrema esquerra"

Redacció.- Plataforma per Catalunya ha denunciat que el regidor del partit a l'Hospitalet, Alberto Sánchez, "és intervingut d'urgència després de rebre una brutal pallissa a mans d'una vintena de membres d'extrema esquerra".
 
"Després de ser reconegut mentre esperava l'arribada del seu germà en una parada d'autobús el regidor identitari va ser abordat per un nodrit grup de violents armats amb pals, punxes i cadenes que sortien de 'La revoltosa', un local okupat i punt de trobada habitual de radicals i esvalotadors ubicat al carrer Rogent del barri barceloní del Clot", afegeixen.
 
"Els agressors es van acarnissar amb el dirigent identitari i després de la brutal agressió Alberto Sánchez va ser traslladat a un centre hospitalari on se li va practicar una intervenció quirúrgica al cap i va ser atès dels nombrosos hematomes i hemorràgies que presentava a tot el cos", indiquen .
 
El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha denunciat la "campanya d'assetjament i intimidacions que han patit els càrrecs electes de la formació en l'última setmana", en la qual la regidora Marta Riera i el mateix líder identitari "van ser perseguits en Vic per desenes de magribins i membres vinculats a la formació CUP ja Unitat contra el Feixisme".
 
Anglada ha demanat que els agressors "siguin jutjats com a membres d'una organització criminal" i ha advertit que "arribarem fins al final per donar caça a aquests terroristes".
 
El líder identitari ha instat el Departament d'Interior que "s'estrenyi d'una vegada per sempre el setge sobre els violents d'extrema esquerra per acabar amb els episodis violència contra els representants de Plataforma per Catalunya".

WWW.SOMNOTICIA.CAT, 04/05/2012; Violents d’extrema esquerra apallissen un regidor de la PxC, que ha hagut de ser intervingut quirurgicament

Redacció.-  El regidor de la la Plataforma per Catalunya (PxC) de l’Hospitalet Alberto Sánchez va ser apallissat ahir dijous a la nit per una vintena de membres de l’extrema esquerra. Sánchez va haver de ser intervingut quirurgicament d’urgència a l’hospital de Sant Pau, de Barcelona. Els fets van passar en una parada d’autobus de l’Hospitalet, quan Sánchez esperava l’arribada del seu germà. Aleshores va ser reconegut pels agressors, que armats am pals, cadenes i punxons i provinents, segons la PxC, de La Revoltosa, un local ocupat, el van apallissar salvatjament. Després de la brutal agressió Alberto Sánchez va ser traslladat al centre hospitalari, on li van practicar una intervenció quirúrgica al cap i va ser atès dels nombrosos hematomes i hemorràgies que presentava per tot el cos.

El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha denunciat la “campanya de setge i intimidacions que han patit els càrrecs electes de la formació en la darrera setmana”, en la que la regidora Marta Riera i ell mateix van ser perseguits a Vic “per desenes de magrebins i membres vinculats a la formació CUP i a Unitat contra el Feixisme i el Racisme”.

Anglada ha demanat que els agressors “siguin jutjats com a membres d’una organització criminal” i ha advertit que “arribarem fins al final per donar caça a aquests terroristes”.

El líder identitari ha instat al Departament d’Interior a que “estrenyi d’una vegada per sempre el cèrcol sobre els violents d’extrema esquerra per posar fi als episodis de violència contra els representants de Plataforma per Catalunya”.

No fa pas gaires dies, membres d’aquests sectors violents de l’extrema esquerra també van agredir dos dirigents de les JERC en una emboscada planificada. A l’Hospitalet mateix, aquests grups van fer una campanya de boicot i intimidació contra Identitat Catalana perquè aquest partit demanava que per accedir a ajuts calgués saber el català.

 

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 04/05/2012; Veinte ultraizquierdistas dan una brutal paliza a un edil de PxC en Hospitalet, que debió ser intervenido de urgencia

Redacción.-  El concejal de Plataforma per Catalunya (PxC) en Hospitalet, Alberto Sánchez, ha sido intervenido de urgencia tras recibir una brutal paliza a manos de una veintena de miembros de extrema izquierda.

Tras ser reconocido mientras esperaba la llegada de su hermano en una parada de autobús el regidor identitario fue abordado por un nutrido grupo de violentos armados con palos, pinchos y cadenas que salían de ‘La revoltosa’, un local ‘okupado’ y punto de encuentro habitual de radicales y alborotadores ubicado en la calle Rogent del barrio barcelonés del Clot.

Los agresores se ensañaron con el dirigente identitario y tras la brutal agresión Alberto Sánchez fue trasladado a un centro hospitalario donde se le practicó una intervención quirúrgica en la cabeza y fue atendido de los numerosos hematomas y hemorragias que presentaba en todo el cuerpo.

El presidente de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha denunciado la “campaña de acoso e intimidaciones que han sufrido los cargos electos de la formación en la última semana”, en la que la regidora Marta Riera y el propio líder identitario “fueron perseguidos en Vic por decenas de magrebíes y miembros vinculados a la formación CUP y a Unitat contra el Feixisme”.

Anglada ha pedido que los agresores “sean juzgados como miembros de una organización criminal” y ha advertido que “llegaremos hasta el final para dar caza a estos terroristas”.

El líder identitario ha instado al Departament d’Interior a que “estreche de una vez por todas el cerco sobre los violentos de extrema izquierda para acabar con los episodios violencia contra los representantes de Plataforma per Catalunya”.

 

WWW.NACIODIGITAL.CAT, 04/05/2012; Ferit un membre de PxC, impulsor d'un casal ultradretà

Redacció.-  El regidor de PxC a l'Hospitalet de Llobregat Alberto Sánchez va ser agredit ahir dijous al vespre al barri del Clot de Barcelona, segons ha denunciat la seva formació i com també ho han corroborat fonts policials. El regidor ha passat la nit en observació a l'hospital de Sant Pau i aquest mateix divendres al mati ja ha estat donat d'alta.

L'agressió es va produir a pocs carrers del casal inspirat en el neofeixisme italià que des de finals de l'any passat promou Sánchez i que ha originat el rebuig de diverses entitats com és el cas d' Unitat Contra el Feixisme. L'entitat ha rebutjat l'agressió i ha assenyalat que la seva aposta no és la violència, sinó crear un ampli front cívic contra els ultradretans.

L'atac es va produir quan Alberto Sánchez, el seu germà i un parell d'amics més baixaven pel carrer Rogent del Clot. Sempre segons la versió de PxC, el grup va observar que davant del número 81 d'aquest carrer, on des del 2007 hi ha el centre social okupat la Revoltosa, hi havia molta gent i es van desviar. Una vintena de persones, però, els van perseguir. Mentre el germà i els amics de Sánchez fugien cap a altres carrers i cap a la parada de metro d'Encants, el regidor es va refugiar en un supermercat. Allà va ser agredit i auxiliat posteriorment pels agents de la policia catalana que van acudir després dels fets, sempre segons Parada.

Més tard Sánchez va ser traslladat a l'hospital de Sant Pau, on va rebre punts al cap i va ser atès dels nombrosos hematomes i hemorràgies que presentava per tot el cos, segons un comunicat del seu partit. Sánchez ha tornat aquest matí a casa seva, on es recupera de les ferides.

 

WWW.ELPAIS.COM, 04/05/2012; Un concejal de PxC de L´Hospitalet hospitalizado tras recibir una brutal paliza.

 El concejal de Plataforma por Cataluña por el ayuntamiento de L´Hospitalet de Llobregat Alberto Sanchez fue agredido por un grupo de jovenes vinculados a la extrema izquierda

Ramon Costa.- Plataforma por Catalunya ha denunciado que el regidor del partido en L’Hospitalet, Alberto Sánchez, "es intervenido de urgencia tras recibir una brutal paliza a manos de una veintena de miembros de extrema izquierda". "Tras ser reconocido mientras esperaba la llegada de su hermano en una parada de autobús el regidor fue abordado por un nutrido grupo de violentos armados con palos, pinchos y cadenas que salían de 'La revoltosa', un local okupado y punto de encuentro habitual de radicales y alborotadores ubicado en la calle Rogent del barrio barcelonés del Clot", añaden. "Los agresores se ensañaron con Sanchez y tras la brutal agresión fue trasladado a un centro hospitalario donde se le practicó una intervención quirúrgica en la cabeza y fue atendido de los numerosos hematomas y hemorragias que presentaba en todo el cuerpo", indican.

El presidente de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha denunciado la “campaña de acoso e intimidaciones que han sufrido los cargos electos de la formación en la última semana”, en la que la regidora Marta Riera y el propio líder identitario "fueron perseguidos en Vic por decenas de magrebíes y miembros vinculados a la formación CUP y a Unitat contra el Feixisme". Anglada ha pedido que los agresores “sean juzgados como miembros de una organización criminal” y ha advertido que “llegaremos hasta el final para dar caza a estos terroristas”. El líder de PxC ha instado al Departament d’Interior a que “estreche de una vez por todas el cerco sobre los violentos de extrema izquierda para acabar con los episodios violencia contra los representantes de Plataforma per Catalunya”.

WWW.ARA.CAT, 04/05/2012 Agredeixen al Clot el regidor de PxC

El regidor de PxC a l'Hospitalet de Llobregat Alberto Sánchez va ser agredit aquest dijous al vespre al carrer Rogent del barri barceloní del Clot, segons ha denunciat la seva formació i han confirmat a l'ACN fonts dels Mossos, que investiguen els fets.

Els Mossos han confirmat que l'agressió es va produir aquest dijous al vespre i estan investigant els fets.

Segons ha explicat a l'ACN David Parada, el secretari d'organització de PxC, l'atac es va produir quan Alberto Sánchez, el seu germà i un parell d'amics més baixaven pel carrer Rogent del Clot. Sempre segons la versió de Parada, el grup va observar que davant del número 81 d'aquest carrer, on des del 2007 hi ha el centre social la Revoltosa, hi havia molta gent i es van desviar.

Una vintena de persones, però, els van perseguir. Mentre el germà i els amics de Sánchez fugien cap a altres carrers i cap a la parada de metro d'Encants, el regidor es va refugiar en un supermercat. Allà el van agredir, i allà el van atendre els agents de la policia catalana que van acudir després dels fets, sempre segons Parada.

Més tard, Sánchez va ser traslladat a l'Hospital de Sant Pau, on va rebre punts al cap i va ser atès pels nombrosos hematomes i hemorràgies que tenia per tot el cos, segons un comunicat del seu partit. Parada ha explicat que Sánchez ha tornat aquest matí a casa seva, on es recupera de les ferides.

PxC assenyala els okupes

En el seu comunicat, PxC ha assenyalat els okupes de la Revoltosa com a autors de l'agressió. El president del partit, Josep Anglada, ha assegurat que la seva formació pateix una "campanya de setge i intimidacions" en les darreres setmanes i ha demanat que els agressors, a qui ha titllat de "terroristes", siguin considerats "membres d'una organització criminal".


 

WWW.LARAZON.ES, 05/05/2012 Apalizan a un concejal de PxC de L’Hospitalet mientras esperaba el bus

Barcelona- El concejal de la formación Plataforma per Catalunya (PxC) en el Ayuntamiento de L’ Hospitalet de Llobregat, Alberto Sánchez, fue intervenido la noche del jueves después de sufrir una agresión. PxC denunció ayer que los agresores fueron veintena de jóvenes de extrema izquierda. 
El concejal  esperaba a su hermano en una parada de autobús en el barrio barcelonés de Camp de l’Arpa-El Clot, cuando fue sorprendido por los jóvenes, que salían de un local de la calle Rogent llamado «La Revoltosa». Siempre según la versión de la formación del partido de ultraderecha que lidera Josep Anglada, le propinaron una paliza con puños, palos y cadenas. 

Como consecuencia de la agresión sufrida, el concejal fue trasladado al Hospital de Sant Pau de Barcelona, donde tuvo que ser intervenido de una herida en la cabeza y también presentaba numerosos hematomas y contusiones por todo el cuerpo. 

Anglada denunció ayer que, en las últimas semanas, otros compañeros de partido han sido víctimas de agresiones e insultos. También reclamó al conseller del Interior, Felip Puig, que actúe contra los agresores.

WWW.INTERECONOMIA.COM, 11/05/2012, PxC culpa a seguidores ecosocialistas de instigar las agresiones a sus militantes

Daniel Ordóñez, concejal de Plataforma por Cataluña (PxC) en Hospitalet (Barcelona), ha acusado a simpatizantes de Iniciativa por Cataluña-Los Verdes (ICV) de alentar la campaña de violencia desatada contra sus cargos y militantes.

Hace apenas una semana Alberto Sánchez, compañero de Ordóñez en PxC y en el Consistorio hospitalense, fue víctima de una brutal paliza que le propinó una veintena de individuos -presuntamente pertenecientes a grupos radicales de ultraizquierda y 'okupas-' armados con bates, pinchos y cadenas- en el barrio barcelonés de El Clot, por la que tuvo que ser hospitalizado de urgencia a raíz de las graves heridas sufridas.

A pesar de haber denunciado estos gravísimos hechos ante la policía autonómica, no se ha identificado a ninguno de los agresores, ni se ha practicado detención alguna, aun cuando quienes atacaron al concejal Alberto Sánchez salieron de un local 'okupa' conocido como 'La Revoltosa', emplazado en la calle Rogent del barrio de El Clot de Barcelona, punto de encuentro habitual de grupos antisistema.

En declaraciones a Radio Intereconomía en Cataluña, Daniel Ordóñez ha denunciado que sectores afines a ICV están orquestando las campañas de acoso y violencia contra los militantes de PxC, especialmente a través de las redes sociales, como en el caso del blog http://glamboy69.wordpress.com/tag/pxc/, que administra Roger Molinas, y en el que, además de satirizar de forma sangrante a PxC, se califica constantemente a este partido de nazi y se ridiculiza a sus dirigentes.

La actitud hostil de simpatizantes de ICV se refleja también en el trato dispensado a los dos concejales de PxC en Hospitalet, recibidos a menudo en las sesiones plenarias con insultos y silbidos por parte de los simpatizantes de ultraizquierda, congregados en el Ayuntamiento de Hospitalet para hostigarles cada vez que se convoca un Pleno municipal.
Ordóñez ha lamentado que este consistorio, gobernado por el Partido Socialista de Cataluña (PSC) e Iniciativa, todavía no haya condenado la agresión contra Alberto Sánchez, ni tampoco ningún grupo municipal, con la excepción del Partido Popular. El concejal de PxC ha criticado especialmente la actitud de la alcaldesa de Hospitalet, la socialista Nuria Marín, que no ha querido condenar públicamente la brutal paliza sufrida por su compañero de consistorio.

WWW.DIGITAL-H.CAT, 07/05/2012, El regidor de PxC Alberto Sánchez, víctima d'una agressió

Plataforma per Catalunya de L’Hospitalet ha emès un comunicat en què afirma que un dels dos regidors d’aquesta formació a L’H, Alberto Sánchez, va ser agredit el passat dijous 3 de maig al barri del Clot. De resultat de l’agressió, va haver de ser atès a l’Hospital de Sant Pau, on li van haver de curar diversos hematomes i un trau al cap.

El comunicat de PxC apunta a un grup de violents d’extrema esquerra com autors de l’agressió.

Segons PxC, Alberto Sánchez va ser agredit mentre esperava l’arribada del seu germà molt a prop de local ‘La Revoltosa’, un espai que, segons aquesta formació està freqüentat per okupes. El mateix Alberto Sánchez ha declarat, a Ràdio L'Hospitalet', que quan passaven per davant del local okupa va ser reconegut i un grup d'entre 15 i 20 persones els van agredir amb pals i cadenes.

Plataforma per Catalunya a L’Hospitalet denuncia, en el seu comunicat, la campanya de setge i intimidacions que pateixen els càrrecs electes de la formació en les darreres setmanes. A part de l’agressió al regidor de L’Hospitalet del Llobregat, una regidora de Vic i el propi President del partit van ser perseguits a Vic.

“Des de PxC de L’Hospitalet demanem que els agressors siguin jutjats com a membres d’una organització criminal, ja que es va tractar d’una acció perfectament organitzada i gens casual, i instem al Departament d’Interior a estrènyer d’una vegada per sempre el cercle sobre els violents d’extrema esquerra”, afirmen.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube