Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Barcelona, 05/05/2012; L’ embruix identitari fetilla la Fira d'Abril de Barcelona

Barcelona, 05/05/2012; L’ embruix identitari fetilla la Fira d'Abril de Barcelona

06/05/2012

Josep Anglada va manifestar en la Fira d'Abril que “em repugnen profundament els polítics que volen comparar la bona gent que va venir d'Andalusia amb la invasió immigratòria actual”.

Redacció| Barcelona.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada ha visitat aquest dissabte la tradicional Fira d'Abril de Barcelona, acompanyat del secretari general Robert Hernando, la secretaria de presidència Marta Riera, el secretari jurídic i delegat de Barcelona Joan Garriga, el secretari  provincial Miquel Angel Chiquillo i dels regidors de Sant Adrià del Besós i Santa Coloma de Gramanet, Menchu Martí i Juan Montero, a més d'un bon número de militants que van voler acompanyar al president.


Anglada va intercanviar  opinions durant el seu recorregut per la Fira, situada en el recinte del Fòrum de Barcelona, i va rebre múltiples mostres d'afecte dels assistents que el van parar en reiterades ocasions “no pari Sr. Anglada, no freni i segueixi endavant, hi ha molta gent que el recolza perquè és vostè l'únic que diu les veritats, jo era votant socialista de tota la vida però mai més, estic molt desenganyat” li va comentar una senyora gran  a Josep Anglada que va reconèixer haver-ho conegut per les seves aparicions en televisió.


Josep Anglada va visitar totes i cadascuna de les casetes excepte la del Marroc, que exposa una gran foto de Mohamed VI, per considerar-la “un intent xulesc del dictador alauita de mostrar que la reconquesta del que ells diuen l'Al-Àndalus ha començat”, les de Unió Democràtica i el PP perquè estaven completament buides, en canvi si va entrar a saludar a la caseta del PSUC ja que al passar la comitiva de PxC per davant va semblar que mostraven molt interès.


El president de PxC va declarar que “em repugna la gent que intenta comparar la bona gent que va venir a treballar des d'Andalusia o altres parts d'Espanya amb la immigració actual, aquelles persones van venir aquí a aixecar Catalunya, es van integrar i van plantar arrels, en aquella època ni existia el PIRMI, ni les ajudes socials, ni els plans d'integració, l'única cosa que hi havia era un desig enorme de treballar i guanyar-se el pa aixecant-se cada matí ben d'hora”.


I va recordar que “en aquest país no hi cabem tots, això és obvi, si estem rondant els 6 milions d'aturats i tenim gairebé 6 milions d'immigrants no entenc al fet que juguen els polítics, cal expulsar immediatament als irregulars, als quals delinqüents i als aturats de llarga durada, el sistema fa aigües i les úniques mesures del PP i de CIU és que paguem els de sempre”.

La comitiva de PxC va dinar en una de les casetes i va gaudir d'una jornada de follet i art entre amics i companys de camí.

PxC

Barcelona, 5 d’abril de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 06/05/2012; Anglada: “Me repugnan los que comparan la buena gente que vino a Cataluña desde Andalucía con la inmigración actual”

Redacción.-  “Me repugna la gente que intenta comparar la buena gente que vino a trabajar desde Andalucía u otras partes de España con la inmigración actual. Aquellas personas vinieron aquí a levantar Cataluña, se integraron y plantaron raíces. En aquella época no existía el PIRMI, ni las ayudas sociales, ni los planes de integración. Lo único que había era un deseo enorme de trabajar y ganarse el pan levantándose cada mañana bien temprano”. Son declaraciones hechas por el presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, durante la visita hecha este fin de semana a la tradicional Feria de Abril de Barcelona.

Anglada acudió acompañado del secretario general del partido, Robert Hernando; la secretaria de Presidencia, Marta Riera; el secretario jurídico y delegado de Barcelona, Joan Garriga; el secretario provincial Miguel Ángel Chiquillo y los regidores de Sant Adrià del Besos y Santa Coloma de Gramanet, Menchu Martí y Juan Montero, respectivamente.

Anglada, que recibió numerosas muestras de adhesión popular durante su recorrido, visitó la totalidad de las casetas feriales excepto la de Unió Democrática y el PP, “porque estaban completamente vacías”, y la de Marruecos, que tenía colgada una gran foto de Mohamed VI. La pintoresca presencia de los moros en una feria típica andaluza fue considerada por Anglada como ”un intento chulesco del dictador alauita de mostrar que la reconquista de lo que ellos llaman el Al Ándalus ha empezado ya”.

Anglada aprovechó su visita a la feria para pedir la expulsión de los ilegales, los delincuentes y los parados de larga duración. “Si estamos rondando los 6 millones de parados y tenemos casi 6 millones de inmigrantes, no entiendo a qué juegan los políticos. El sistema hace aguas y las únicas medidas del PP y de CIU es que paguemos los de siempre”.

En definitiva, una distendida jornada de rencuentro con una de las comunidades más representativas de Cataluña y que representa la voluntad integradora de los catalanes con sus hermanos del resto de España.

WWW.SOMNOTICIA.CAT, 10/05/2012; Anglada: ““em repugnen profundament els polítics que volen comparar la bona gent que va venir d’Andalusia amb la invasió immigratòria actual”

Redacció.-  Josep Anglada s’ha destapat. Una altra vegada. El líder de  Plataforma per Catalunya ha remarcat les, segons ell, bondat de la immigració espanyola respecte de les altres. “Em repugnen profundament els polítics que volen comparar la bona gent que va venir d’Andalusia amb la invasió immigratòria actual”, ha afirmat en una visita a la Feria de Abril, on ha estat aclamat per un bon nombre de colons castellans. “Aquelles persones van venir aquí a aixecar Catalunya, es van integrar i van plantar arrels, en aquella època ni existia el PIRMI, ni les ajudes socials, ni els plans d’integració, l’única cosa que hi havia era un desig enorme de treballar i guanyar-se el pa aixecant-se cada matí ben d’hora”, ha remarcat Anglada, que va visitar totes i cadascuna de les casetes excepte la del Marroc, que exposa una gran foto de Mohamed VI, ja que la considera “un intent xulesc del dictador alauita de mostrar que la reconquesta del que ells diuen l’Al-Àndalus” ha començat, i les de Unió Democràtica i el PP perquè estaven completament buides. En canvi si va entrar a saludar a la caseta del PSUC, ja que quan ha passat la comitiva de PxC per davant ha semblat que mostraven molt d’interès.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube