Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 09/05/2012; Anglada: “l’apropament de CiU als immigrants és una estratègia a llarg termini per obtenir un rèdit electoral”

Vic, 09/05/2012; Anglada: “l’apropament de CiU als immigrants és una estratègia a llarg termini per obtenir un rèdit electoral”

09/05/2012

COMUNICAT DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de PxC, Josep Anglada, ha manifestat que "Artur Mas busca el suport dels immigrants que han liquidat l’Estat del benestar a Catalunya".

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, s’ha referit a la visita d’Artur Mas a la nova seu de Nous Catalans de CiU a Santa Coloma de Gramenet como “un clar gest per assegurar-se el voto de l’endemà”.

El líder identitari ha qualificat de “paradoxal” que el president de la Generalitat, Artur Mas, reclami que s’impliquin en la defensa de Catalunya aquells qui han dilapidat l’ Estat del benestar que han construït els catalans durant tants anys d’esforç.

Anglada ha declarat que l’apropament dels convergents als immigrants és una estratègia a llarg termini per obtener un rèdit electoral i que l’associació “Nous catalans” bé podria dir-se “Nous votants”.

En aquest sentit el president de PxC ha assegurat que “CiU ha entrat en una cursa sense fi per veure quin partit concedeix més ajuts als immigrants, perquè els retornaran el favor en forma de vot”.

Anglada ha assenyalat que “CiU no pot seguir enganyant als catalans, y ha de comprar amb subvencions i subsidis el suport dels immigrants per assegurar-se la presència en les institucions en el futur”.

Anglada ha mostrat la seva indignació en saber que la secretària de la Conselleria de Salut, Roser Fernández, ha assegurat recentment que CiU garantirà l’assistència sanitària gratuïta als immigrants il·legals a Catalunya “mentre continua amb la salvatge política de retallades y privatització dels serveis públics bàsics per a la gent honrada i treballadora que ha aixecat Catalunya”.

PxC

Vic, 9 de maig de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.E-NOTICIES.CAT, 10/05/2012; Anglada acusa CiU de buscar vots entre immigrants

El líder de la ultra PxC retreu a Mas "l'apropamet per obtenir rèdit electoral"

Redacció.-  El president de PxC, Josep Anglada, ha retret a CiU que busqui "el suport dels immigrants que han liquidat l’Estat del benestar a Catalunya" i creu que la visita d’Artur Mas a la nova seu de Nous Catalans de CiU a Santa Coloma de Gramenet és “un clar gest per assegurar-se el vot de l’endemà”.

En un comunicat de la formació ultradretana, Anglada considera que "l’apropament dels convergents als immigrants és una estratègia a llarg termini per obtenir un rèdit electoral" i que "l’associació 'Nous catalans' bé podria dir-se 'Nous votants'".

En aquest sentit, el president de PxC ha assegurat que “CiU ha entrat en una cursa sense fi per veure quin partit concedeix més ajuts als immigrants, perquè els retornaran el favor en forma de vot” i ha afegit que “CiU no pot seguir enganyant els catalans i ha de comprar amb subvencions i subsidis el suport dels immigrants per assegurar-se la presència en les institucions en el futur”.

A més, Anglada ha mostrat la seva "indignació" en saber que la secretària de la Conselleria de Salut, Roser Fernández, ha assegurat recentment que CiU garantirà l’assistència sanitària gratuïta als immigrants il·legals a Catalunya “mentre continua amb la salvatge política de retallades i privatització dels serveis públics bàsics per a la gent honrada i treballadora que ha aixecat Catalunya”.

D'altra banda, el consell de presidència de PxC s'ha reunit a Barcelona per tractar, entre altres qüestions, l'expansió del partit a la resta d'Espanya. Sobre aquest procés, Anglada ha expressat que “funciona perfectament i dins dels temps marcats pel consell, Enrique Ravello és la persona ideal per a aquesta tasca i té tota la confiança i el suport del partit per portar a bon port el gran projecte d'expansió”.

Finalment, ha desvelat que “la propera campanya serà clara i concisa. La situació del país no permet cap ambigüitat: direm com hem fet sempre les veritats del barquer, però aquesta vegada amb més contundència i claredat”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube