Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Viladecans, 12/05/2012; Josep Anglada visita la 42ª fira de Sant Isidre de Viladecans

Viladecans, 12/05/2012; Josep Anglada visita la 42ª fira de Sant Isidre de Viladecans

13/05/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, aposta per un desenvolupament econòmic basat en el capital humà i les economies locals front a l’especulació i el liberalisme que representa Eurovegas.

Viladecans | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha mostrat el seu rebuig al projecte Eurovegas i ha manifestat la necessitat d’apostar per un model econòmic basat en el coneixement i la investigació i la bona marxa de les PIMES per sortir de la crisi.

En el marc de la seva visita a la 42ª Fira de Sant Isidre de Viladecans i la 11ª Mostra d’ Entitats, el líder identitari ha advertit del “greu perjudici econòmic i mediambiental que suposaria la instal·lació d’un projecte basat en l’especulació immobiliària i l’espiral de deute financer”.

Per la seva part el portaveu identitari a l’Ajuntament de Viladecans, Alberto Delgado, ha remarcat la necessitat de “preservar intacte el Parc agrari del Baix Llobregat, ja que els camps de cultiu continuen sent la forma de vida de nombroses famílies de la comarca”.

Després de la visita del president de la Diputacióde Barcelona, Salvador Esteve, a la caseta de Plataforma per Catalunya, Anglada ha assenyalat que  “els qui pateixen la crisi  són les entitats que avui hi són presents en aquest gran aparador de l’activivitat agrícola i comercial, i les polítiques econòmiques han d’anar encaminades a afavorir la recuperació d’aquestes petites i mitjanes empreses”.

El president de PxC ha volgut recordar que “CiU i PP están enredats en una cursa a la baixa per atraure el projecte del magnat Adelson que els ha portat a rebaixar els estàndards mediambientales, laborals i fiscals”.

Anglada ha assenyalat que “Eurovegas rememora el model econòmic que ens va portar a l’actual crisi pel que CiU i PP semblen decantar-se novament. És una incongruència apostar per la reactivació econòmica a través del totxo per sortir de la crisi del totxo”.

Finalment  Anglada va assistir a la "Fiesta de la Cruz de Mayo" organitzada per la Casa Sevilla a Sant Boi de Llobregat on va rebre una magnifica acollida per part de molts assistents que van agraïr la seva presència i compromís amb la ciutat. El líder identiari va estar acompanyat dels regidors de PxC i alguns militants de la ciutat durant la seva estància.

PxC

Viladecans, 12 de maig de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube