Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 10/05/2012; Josep Anglada: “Els immigrants il·legals no han de tenir dret a la targeta sanitària”

Vic, 10/05/2012; Josep Anglada: “Els immigrants il·legals no han de tenir dret a la targeta sanitària”

14/05/2012

 

 

 

El president de PxC Josep Anglada, va participar  al programa “Catalunya Opina” del Canal Català on va deixar clar que "els immigrants il·legals no han de tenir dret a la targeta sanitària".

Vic | Redacció.-  El president de  Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, va estar convidat com a contertulià aquest passat dijous, 10 de maig al programa “Catalunya Opina” del Canal Català.  En aquesta ocasió va estar acompanyat per Josep Segui, Sebastián Gallardo i Ramoncín.

El programa que va estar moderat per Carles Fuentes, es va parlar de si els immigrants il·legals han de tenir dret a la targeta sanitària.

Tan sols començar el programa, Carles Fuentes va fer referència del titular d’e-noticies on deia que CiU obre les portes a PxC perquè entri al Parlament de Catalunya.   

En aquest sentit Anglada va assenyalar que “és vergonyós que m’entres CiU esta retallant en sanitat i en educació encara els hi vulgui seguint regalar tot als immigrants il·legals”, i va afegir “CiU el que pretén és captar el vot dels immigrants, la qual és una autentica barbaritat”.        

Sobre la nova llei del PP Anglada va assegurar que “no deixa de ser una cortina de fum, ja que donar assistència sanitària a les embarracades i al menors de 18 anys pot comportar un col·lapse dels serveis sanitaris”.    

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube