Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 31/05/2012; Josep Anglada: “Bankia és el símptoma de la crisi terminal i del grau de podridura de la casta polític-financera”

Vic, 31/05/2012; Josep Anglada: “Bankia és el símptoma de la crisi terminal i del grau de podridura de la casta polític-financera”

31/05/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha assenyalat que “és un insult i una agressió a la ciutadania d'aquest país que el Govern obligui als ciutadans a pagar amb els nostres diners el forat de Bankia.

Vic | Redacció.-
L'escandalosa situació provocada per la fallida tècnica de Bankia ha merescut unes contundents paraules per part del president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, que ha assenyalat “cap partit de la casta política s'atreveix a cridar les coses pel seu nom, tots faran el possible perquè el desastre de Bakia faci el menys soroll possible. Nosaltres denunciem clar i rotundament aquesta intolerable situació, i afirmem que és un símptoma de la crisi terminal d'un entramat polític i financer que ens ha portat a la catàstrofe i que ha de ser liquidat al més aviat possible”, per Angalda “Bankia és l'escenificació del grau de podridura d'una casta polític-financera que perd dia a dia la seva credibilitat i que no té la menor legitimitat per demanar esforços econòmics als ciutadans mentre ells es dediquen al robatori i a la mentida permanent”.

En opinió del líder identitari “que Bankia tingui un forat patrimonial de més de 4.465 milions d'euros, mentre els seus directius van cobrar l'any passat 12,2 milions d'euros i a més ara el Govern obligui als ciutadans a pagar amb els nostres diners aquest deute, és una cosa que no estem disposats a permetre. És un insult i una agressió a la ciutadania d'aquest país davant la qual Plataforma per Catalunya activarà tots els seus mecanismes polítics, propagandístics i de mobilització social per exigir responsabilitats a tots els culpables. Responsabilitats que passen sens dubte per posar a disposició judicial a tots els implicats  en aquesta enorme estafa i també als seus encobridors i col·laboradors. La presó és el lloc pels que cometen aquest tipus de delictes contra el be comú”, va valorar Anglada que va acabar recordant “en països tan democràtics com Islàndia s'ha jutjat a banquers i polítics per coses molts menys greus que aquestes. No podem permetre la impunitat permanent de tants pocavergonyes”.

PxC

Vic, 31 de juny de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 03/06/2012; Anglada: “Bankia es el síntoma de la crisis terminal y del grado de podredumbre de la casta político-financiera”

Redacción.-  La escandalosa situación provocada por la quiebra técnica de Bankia ha sido analizada por el presidente de Plataforma por Catalunya (PxC), Josep Anglada, quien considera que”ningún partido de la casta política se atreve a llamar las cosas por su nombre” y que “todos van a hacer lo posible para que la debacle de Bakia haga el menos ruido posible”.

“Nosotros denunciamos clara y rotundamente esta intolerable situación, y afirmamos que es un síntoma de la crisis terminal de un entramado político y financiero que nos ha llevado a la catástrofe y que ha de ser liquidado lo antes posible”, señaló el líder identitario.

Para Anglada, “Bankia es la escenificación del grado de podredumbre de una casta político-financiera que pierde día a día su credibilidad y que no tiene la menor legitimidad para pedir esfuerzos económicos a los ciudadanos mientras ellos se dedican al robo y a la mentira permanente”.

“Que Bankia tenga un agujero patrimonial de más de 4.465 millones de euros, mientras sus directivos cobraron el año pasado 12,2 millones de euros y además ahora el Gobierno obligue a los ciudadanos a pagar con nuestro dinero esa deuda, es un insulto y una agresión a los ciudadanos que no estamos dispuestos a permitir”, recalcó el vicense antes de anunciar las medidas previstas por su partido para protestar contra esta colosal estafa.

“Plataforma per Catalunya va a activar todos sus mecanismos políticos, propagandísticos y de movilización social para exigir responsabilidades a todos los culpables. Estas responsabilidades que pasan sin duda por poner a disposición judicial a todos los implicados en esta enorme estafa y también a sus encubridores y colaboradores. La cárcel es el lugar para los que comenten este tipo de delitos contra el bien común”, valoró Anglada, quien  terminó recordando cómo “en países tan democráticos como Islandia, se ha juzgado a banqueros y políticos por cosas muchos menos graves que éstas”. “No podemos permitir la impunidad permanente de tantos sinvergüenzas”, apostilló.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube