Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 13/06/2012; Josep Anglada: És indecent que la Generalitat destini cinc milions i mig d'euros per al tercer món

Vic, 13/06/2012; Josep Anglada: És indecent que la Generalitat destini cinc milions i mig d'euros per al tercer món

13/06/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha assenyalat que “els diners que destina la Generalitat per al tercer món és una vergonya, ja que en aquests moments aquests diners fan falta per als nostres barris, la nostra famílies, els nostres joves i els nostres ancians".

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha comentat la resolució de l’Agència Catalana de Cooperació per al desenvolupament de finals de 2011 en la qual es van aprovar les diverses partides d'ajuda a països subdesenvolupats “no estem en absolut en contra de la solidaritat, però en aquests moment la solidaritat és pels de casa, les circumstàncies econòmiques obliguen a no poder destinar ni un sol euro a projecte fora de Catalunya, mentre hi ha gent nostra vivint en la pobresa i la precarietat”, va assenyalar. Per a Anglada “els únics responsables que aquestes ajudes exteriors no siguin viables són els polítics i els banquers que han portat a Catalunya a aquesta situació, no nosaltres”.

En aquest sentit el líder identitari ha afirmar amb rotunditat “els nostres diners fa falta per als nostres barris, la nostra famílies, els nostres joves i els nostres ancians. És indecent gastar cinc milions i mig d'euros en països com Congo, Senegal, Moçambic o Guatemala”. En opinió d'Anglada aquesta circumstància “és un nou insult per als catalans i una nova de la infame traïció de CiU a Catalunya”.

PxC

Vic, 13 de juny de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 14/06/2012; Anglada: “Es indecente gastar cinco millones y medio de euros en países como Congo, Senegal, Mozambique o Guatemala”

Redacción.-  El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha valorado la resolución de la Agencia Catalana de Cooperación para el desarrollo de finales de 2011 en la que se aprobaron las diversas partidas de ayuda a países subdesarrollados: “No estamos en absoluto en contra de la solidaridad, pero en estos momento la solidaridad es para los de casa, las circunstancias económicas obligan a no poder destinar ni un solo euro a proyecto fuera de Cataluña, mientras hay gente nuestra viviendo en la pobreza y la precariedad”, señaló.

Para Anglada “los únicos responsables de que estas ayudas exteriores no sean viables son los políticos y los banqueros, que han llevado a Cataluña a esta situación, no nosotros”.

En este sentido, el líder identitario  afirmó con rotundidad “nuestro dinero hace falta para nuestros barrios, nuestra familias, nuestros jóvenes y nuestros ancianos. Es indecente gastar cinco millones y medio de euros en países como Congo, Senegal, Mozambique o Guatemala”.

En opinión del vicense, esta circunstancia “es un nuevo insulto para los catalanes y una nueva muestra de la infame traición de CiU a Cataluña”.

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube