Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 16/06/2012; El Consell Executiu de PxC es reuneix a Tona

Vic, 16/06/2012; El Consell Executiu de PxC es reuneix a Tona

17/06/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Aquest dissabte passat es va reunir el Consell Executiu de PxC per marcar les línies mestres i estratègiques dels pròxims mesos, entre d’altres el repartiment de més de dos milions de fulletons per tot Catalunya.

Tona | Redacció .- Presidit per Josep Anglada aquest dissabte s’ha reunit el Consell Executiu de Plataforma per Catalunya (PxC) amb caràcter ordinari. En la trobada es van marcar les línies estratègiques per als pròxims mesos i es va establir una agenda d'accions per augmentar la presència del partit als carrers, per apropar-se més si cap al poble.

Josep Anglada va presentar l'informe presidencial i va reconèixer la gran tasca que estan fent els regidors i delegats del partit per tota la geografia catalana. Per la seva banda el secretari d'organització David Parada va presentar el nou fulletó de la nova campanya de PxC a peu de carrer, que la formació identitària pretén repartir en diverses localitats durant els propers mesos.

El secretari general Robert Hernando va presentar algunes accions conjuntes que es duran a terme en els propers mesos per lluitar contra la competència deslleial dels nostres comerços, o els nostres autònoms. La primera d'elles serà pròximament contra els anomenats Top Manta. Hernando, també va presentar l'informe preparat per Enrique Ravello sobre l'expansió i el creixement de Plataforma por la Llibertat (PxL)  a la resta d'Espanya, ja que el secretari de relacions nacionals i internacionals Enrique Ravello es trobava a Manchester reunit amb membres de diversos partits identitaris europeus.

Josep Anglada va manifestar en acabar la reunió que "estic tremendament content  de com estan funcionant les coses al partit, estem més i millor organitzats que mai i això fa que el partit avanci de forma imparable, ja no només a Catalunya, també a la resta de Espanya ".

El líder identitari també va concretat que "repartirem  més de dos milions de fulletons per tot Catalunya explicant el nostre projecte, anem a trepitjar molt de carrer, volem explicar al poble el que pretenem fer, però sobretot i per sobre de qualsevol cosa volem escoltar la gent, els seus problemes i les seves inquietuds per poder solucionar  els neguits de primera mà "i va finalitzar sentenciant que" el creixement de la nostra formació porta una velocitat de creuer que dóna vertigen, però estem preparats per al repte. Tenim molts fronts oberts però som gent del poble per al poble i sobretot treballadors incansables, perquè lluitem per un ideal i per un lema que primer som els de casa ".

 

PxC

Tona, 16 de juny de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 1606/2012; Anglada: “El crecimiento de nuestra formación lleva una velocidad de crucero que da vértigo”

Redacción.- El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, anunció que su partido repartirá mas de dos millones de folletos por toda la comunidad autónoma para explicar el proyecto identitario. ”Vamos a pisar mucha calle, queremos explicarle al pueblo lo que pretendemos hacer, pero sobre todo y por encima de cualquier cosa, queremos escuchar a la gente, sus problemas y sus inquietudes, para poder solucionarlos de primera mano”.

Anglada destacó asimismo que ”el crecimiento de nuestra formación lleva una velocidad de crucero que da vértigo”. “Tenemos muchos frentes abiertos pero somos gente del pueblo para el pueblo y ante todo trabajadores incansables, porque luchamos por un ideal: primero somos los de casa”.

Estas declaraciones las hizo el vicense en el transcurso del consejo ejecutivo de Plataforma per Catalunya (PxC), celebrado este fin de semana. En el encuentro se marcaron las líneas estratégicas para los próximos meses, así como una agenda de actuaciones para aumentar la presencia del partido en las calles y acercarla más si cabe al pueblo.

Anglada subrayó la buena labor que realizan los concejales y delegados del partido por toda la geografía catalana y les agradeció su esfuerzo y dedicación.

Por su parte, el secretario general del partido, Robert Hernando, anunció la serie de actuaciones a emprender en los próximos meses para luchar contra la competencia desleal que sufren los comerciantes y autónomos autóctonos. La primera de estas actuaciones se dirigirá contra los ‘top manta’, auténtica lacra para los comerciantes catalanes.

Hernando presentó también el informe elaborado por Enrique Ravello en torno a la expansión y el crecimiento de Plataforma por la Libertad (PxL) en el resto de España.

“Estoy tremendamente satisfecho de cómo están funcionando las cosas en el partido. Estamos más y mejor organizados que nunca y esto hace que avancemos de forma imparable, no sólo en Cataluña, sino también en el resto de España”, señaló el líder de los identitarios españoles.

El 9NOU, 18/06/2012; Anglada anuncia a Tona que repartirà dos milions de fulletons de la PxC a Catalunya

Tona.- El consell executiu de PxC es va reunir aquest dissabte a Tona i el president del partit, Josep Anglada, va anunciar el repartiment de més de dos milions de fulletons per tot Catalunya. Anglada va presentar l’informe presidencial i va reconèixer la tasca dels regidors i delegats del partit. El secretari d’organització, David Parada, va presentar el nou fulletó de la campanya de PxC i que es repartirà durant els propers mesos. El secretari general, Robert Hernando, va presentar l’informe preparat per Enrique Ravello sobre l’expansió i el creixement de Plataforma por la Llibertat (PxL), nom que rep el partit d’Anglada a la resta d’Espanya. Tot i les ànsies d’expansió de Josep Anglada, els seus resultats han estat discrets: 1,7% dels vots a les eleccions al Congrés i 2,4% a les del Parlament.

 

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube