Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 20/06/2012; Plataforma per la Llibertat (PxL) es concentrarà a Torrejón d'Ardoz per frenar l'obertura d'una mesquita

Vic, 20/06/2012; Plataforma per la Llibertat (PxL) es concentrarà a Torrejón d'Ardoz per frenar l'obertura d'una mesquita

20/06/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de Plataforma por la Libertad (PxL), Josep Anglada, que es desplaçarà a Torrejón d’Ardoz  per frenar l'obertura d'una mesquita, ha senyalat que “hem de formar un front unitari per evitar l'avanç de l'Islam a tot Espanya”


Vic | redacción.-  El proper dissabte 30 de juny Plataforma per la Llibertat (PxL) es donarà cita a la Plaza del Museo de Torrejón d'Ardoz per expressar el seu rebuig a la construcció d'una mesquita al casc urbà de la localitat madrilenya.

L'acte, convocat a les 12 hores del migdia, comptarà amb la presència d'una comitiva encapçalada pel president de la formació, Josep Anglada, així com una representació local del partit.

Anglada ha assenyalat la necessitat de formar un front unitari per evitar l'avanç de l'Islam, i ha fet una crida perquè l'esdeveniment sigui una concentració multitudinària en la qual els veïns expressin la seva oposició a “una decisió que provocarà un esclat social i la degradació del municipi”.

El dirigent identitari ha recordat que la pressió de la formació va aconseguir evitar la construcció d'una mesquita a la localitat barcelonesa de Premià de Mar l'any 2002, i recentment també ha frenat l'obertura de d'altres a Mataró i Arenys de Mar.

El president de PxL ha advertit que l'obertura d'un centre de rés musulmà al casc urbà de Torrejón d'Ardoz “convertirà el centre de la ciutat en un gueto i generarà un efecte crida a les localitats veïnes que farà del municipi un lloc de pelegrinatge per als seus fidels”.

Anglada ha sentenciat que “a les mesquites s'imposen les consignes socials i polítiques d'una cultura que no distingeix entre vida social, religiosa o política, de manera que es converteixen en un niu de radicalisme”.

PxC

Vic, 20 de juny de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 21/06/2012; Plataforma por la Libertad (PxL) se concentrará en Torrejón de Ardoz para frenar la apertura de una mezquita

Redacción.- Plataforma por la Libertad (PxL) se dará cita el próximo sábado día 30 en la Plaza del Museo de Torrejón de Ardoz para expresar su rechazo a la construcción de una mezquita en el casco urbano de la localidad madrileña.

El acto, convocado a las 12 horas del mediodía, contará con la presencia de una comitiva encabezada por el presidente de la formación, Josep Anglada, así como una representación local del partido.

Anglada ha señalado la necesidad de formar un frente unitario para evitar el avance del Islam, y ha hecho un llamamiento para que el evento sea una concentración multitudinaria en la que los vecinos expresen su oposición a “una decisión que provocará un estallido social y la degradación del municipio”.

El dirigente identitario ha recordado que la presión de la formación consiguió evitar la construcción de una mezquita en la localidad barcelonesa de Premià de Mar en el año 2002, y recientemente también ha frenado la apertura de otras tantas en Mataró y Arenys de Mar.

El presidente de PxL ha advertido que la apertura de un centro de rezo musulmán en el casco urbano de Torrejón de Ardoz “convertirá el centro de la ciudad en un gueto y generará un efecto llamada en las localidades vecinas que hará del municipio un lugar de peregrinaje para sus fieles”.

Anglada ha sentenciado que “en las mezquitas se imponen las consignas sociales y políticas de una cultura que no distingue entre vida social, religiosa o política, de modo que se convierten en un nido de radicalismo”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube