Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

JIxC: “actualment els qui adquireixen una samarreta del FC Barcelona es veuen obligats a fer apologia d’una dictadura islamista”

JIxC: “actualment els qui adquireixen una samarreta del FC Barcelona es veuen obligats a fer apologia d’una dictadura islamista”

21/06/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Les JIxC conviden els seguidors blaugranes a esborrar la publicitat de Qatar Foundation de la samarreta del FC Barcelona

Vic | Redacció.– Les Joventuts Identitàries per Catalunya (JIxC)  han anunciat l'engegada d'una campanya perquè el club ofereixi a totes les persones que adquireixin una samarreta del FC Barcelona la possibilitat d'esborrar la publicitat de Qatar Foundation.

La iniciativa persegueix conscienciar als seguidors del que suposa lluir el nom d'aquesta entitat en l'elàstica del seu equip. “Actualment els qui adquireixen una samarreta del FC Barcelona es veuen obligats a fer apologia d'una dictadura islamista”.

Les JIxC han destacat la viabilitat de la proposta, ja que “anys enrere el club va oferir la possibilitat d’esborrar el dorsal i el nom d'un jugador que va abandonar el club per marxar al màxim rival. Ara hauria de fer el propi amb un tema molt més transcendent”.

El portaveu de la formació juvenil ha afirmat que “darrere d'aquesta entitat hi ha la dictadura islamista d'un país en el qual no existeix la llibertat de culte ni la igualtat de gènere”.

La branca juvenil de Plataforma per Catalunya ha apel·lat a la responsabilitat dels seguidors blaugranes per sumar-se a la proposta i netejar així l'elàstica del seu equip favorit de la taca que suposa lluir el nom de Qatar Foundation.

El mateix portaveu ha reivindicat el dret dels afeccionats a declarar-se “objectors de consciència” i a no ser còmplices del fanatisme religiós.

PxC

Vic, 22 de juny de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 23/03/2012; Las juventudes de PxC invitan a los seguidores culés a borrar la publicidad de Qatar Foundation de la camiseta del Barça

Redacción.- Las Joventuts Identitàries per Catalunya (JixC), han anunciado la puesta en marcha de una campaña para que el club ofrezca a todas las personas que adquieran una camiseta del FC Barcelona la posibilidad de borrar la publicidad de Qatar Foundation.

La iniciativa persigue concienciar a los seguidores de lo que supone lucir el nombre de dicha entidad en la elástica de su equipo. “Actualmente quienes adquieren una camiseta del FC Barcelona están obligados a hacer apología de una dictadura islamista”.

Las JixC han destacado la viabilidad de la propuesta, puesto que “años atrás el club ofreció borrar el dorsal y el nombre de un jugador que abandonó el club para irse al máximo rival. Ahora debería hacer lo propio con un tema mucho más trascendente”.

El presidente de la formación juvenil, Francesc Gesa, ha afirmado que “detrás de esta entidad hay una dictadura islamista de un país en el que no existe la libertad de culto ni la igualdad de género”.

La rama juvenil de Plataforma per Catalunya ha apelado a la responsabilidad de los seguidores azulgranas para sumarse a la propuesta y limpiar así la elástica de su equipo favorito de la mancha que supone lucir el nombre de Qatar Foundation.
Gesa ha reivindicado el derecho de los aficionados a declararse “objetores de conciencia” y a no ser cómplices del fanatismo religioso.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube