Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 26/06/2012; JOSEP ANGLADA: El meu suport total als taxistes catalans enfront de l’ intrusisme deslleial dels pakistanesos en el sector.

Vic, 26/06/2012; JOSEP ANGLADA: El meu suport total als taxistes catalans enfront de l’ intrusisme deslleial dels pakistanesos en el sector.

26/06/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PXC)

Vic.- Redacció.-  El president de Plataforma per Catalunya (PxC) ha recalcat el seu suport als professionals del taxi i la defensa dels llocs de treball autòctons en el sector “enfront de la competència deslleial i intolerable de taxista vinguts de països tan llunyans com Pakistan”. Per a Josep Anglada “el taxi és un nou exemple de la constant intromissió d'immigrants en la nostra activitat econòmica, si no tallem terminantment aquesta tendència, anem a condemnar a l'atur a milers de famílies autòctones, i això és una cosa que Plataforma per Catalunya no està disposada a consentir”.

El líder identitari s'ha referit al fet que “és totalment insuficient que amb un examen d'idioma se li doni llicència de taxi a un immigrant. Només faltaria que ni tan sols entenguessin als seus clients! Ara mateix estem en una situació i crisi aclaparadora i no pot concedir-se ni un sol lloc de treball als quals vénen de fora, absolutament tots han d'estar reservats a la gent de casa”. Anglada també ha denunciat a “les companyies de taxi que prioritzen al contractació d'estrangers enfront de la de catalans, és una actitud mesquina, estúpida i vergonyosa, que estem disposats a denunciar aquí on es doni. Les empreses que es comporten així amb els nostres taxistes mereixen el boicot de la societat catalana”.

PxC

Vic, 26 de juny de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube