Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Anglada: el PP va utilitzar els immigrants com a mà d’obra barata d’un sistema capitalista salvatge que només ha beneficiat especuladors i propietaris de grans capitals

Anglada: el PP va utilitzar els immigrants com a mà d’obra barata d’un sistema capitalista salvatge que només ha beneficiat especuladors i propietaris de grans capitals

04/07/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya estudia querellar-se contra la diputada del PP Eva García

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha anunciat que els serveis jurídics de la formació estan estudiant presentar una querella contra Eva García, diputada i secretària d’organització del Partit Popular, per les seves declaracions en què afirmava que “PxC tracta els immigrants com si fossin animals”.

El líder identitari ha respost a la dirigent popular recordant-li que “l’únic que ha tingut un tracte vexatori envers els immigrants ha estat el seu partit, quan els va utilitzar com a mà d’obra barata d’un sistema capitalista salvatge que només ha beneficiat especuladors i propietaris de grans capitals, i que ha acabat per socialitzar la pobresa entre les classes mitjanes i treballadores”.

Anglada ha apuntat que “el PP va aprovar la Llei del Sòl que va provocar un efecte crida amb el consegüent tsunami migratori, i voler presentar-se com a solució d’un problema que ells mateixos han creat és del tot hipòcrita i incongruent. Tampoc van abolir la Llei d’arrelament”.

El líder de la formació ha convidat el PP a fer un exercici de memòria històrica per tal que no oblidin que van ser Aznar i el propi Rajoy, els qui van obrir les portes a la immigració en el període 1999-2004. “Rajoy va decretar la primera regularització massiva l’any 2001 que va donar el tret de sortida a l’efecte crida”.

El president de Plataforma per Catalunya ha manifestat que “el PP va permetre que els immigrants ho tinguessin tot després de nacionalitzar-se i precisament va ser un cop més Rajoy, com a ministre d’Administracions Públiques, qui va promulgar una llei que obligava els Ajuntaments a que empadronessin fins i tot els immigrants qui havien entrat de manera irregular al país”.

Anglada ha remarcat que “la postura del PP pel que fa a la immigració és esquizofrènica i totalment electoralista, abraçant un discurs o un altre en funció del rèdit electoral que en pugui treure”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, Se estudia posible querella contra una diputada del PP por decir que “PxC trata a los inmigrantes como animales”

Redacción.- El presidente de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha anunciado a Alerta Digital que los servicios jurídicos de la formación están estudiando presentar una querella contra Eva García, diputada y secretaria de organización del Partido Popular, por sus declaraciones en que afirmaba que “PxC trata a los inmigrantes como si fueran animales”.

El líder identitario ha respondido a la dirigente popular recordándole que “el único que ha tenido un trato vejatorio hacia los inmigrantes ha sido su partido, cuando los utilizó como mano de obra barata de un sistema capitalista salvaje que sólo ha beneficiado especuladores y propietarios de grandes capitales, y que ha acabado para socializar la pobreza entre las clases medianas y trabajadoras”.

Anglada ha apuntado que “el PP aprobó la Ley del Suelo que provocó un efecto llama con el consiguiente tsunami migratorio, y querer presentarse como solución de un problema que ellos mismos han creado es del todo hipócrita e incongruente. Tampoco abolieron la Ley de arraigo”.

El líder de la formación ha invitado al PP a hacer un ejercicio de memoria histórica para que no olviden que fueron Aznar y el propio Rajoy quienes abrieron las puertas a la inmigración en el periodo 1999-2004. “Rajoy decretó la primera regularización masiva en 2001 que dio el pistoletazo de salida al efecto llama”, señaló el vicense.

El líder de los identitarios catalanes manifestó asimismo que “el PP permitió que los inmigrantes lo tuvieran todo después de nacionalizarse y precisamente fue una vez más Rajoy, como ministro de Administraciones Públicas, quien promulgó una ley que obligaba los Ayuntamientos a que empadronaran incluso a los inmigrantes que habían entrado de manera irregular en el país”.

Anglada ha remarcado que “la postura del PP en cuanto a la inmigración es esquizofrénica y totalmente electoralista, abrazando un discurso u otro en función del rédito electoral que pueda sacar”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube