Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 12/07/2012; lamentable espectacle el que està oferint Mariano Rajoy

Vic, 12/07/2012; lamentable espectacle el que està oferint Mariano Rajoy

12/07/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de PxC, Josep Anglada, va assenyalat que “amb l'anunci de les noves retallades, Mariano Rajoy demostra que no governa Espanya i que el seu paper es limita al de manigot dels grans poders.

Vic | Redacció.- “El lamentable espectacle ofert avui per un exhaust Mariano Rajoy i els diputats del PP amb els seus aplaudiments de xipriota és la crònica d'un ridícul anunciat, que es ve escenificant des de l'arribada al Govern dels populars”, ha declarat el president de Plataforma per Catalunya (PxC). Per a Josep Anglada “el contingut de les mesures és una suma d'arbitrarietats sense lògica ni criteri algun i que solament agreujaran la crisi actual com tristament comprovarem en els propers mesos. Però el pitjor és que ha estat l'escenificació clara que el Govern espanyol ha deixat de ser-ho per convertir-se en un simple correu de les ordres de la Unió Europea i de la gran banca internacional”, va assenyalar Anglada, que va afegir “és cridanera la poca o nul·la oposició a aquestes mesures demostrada pel PSOE tant en l'hemicicle com en el seu paper d'oposició, fa l'efecte d'un pacte tàcit entre les dues formacions imposat per poders aliens a elles. Això demostra que PP i PSOE no són formacions política independents sinó que obeeixen a ordres i interessos que no són els de els seus votants”.

Per al líder identitaro “desgraciadament el contingut nefast de les noves retallades és alguna cosa que serà obvi en poc temps, però sí hem d'assenyalar la covardia i la demagògia impresentable de Rajoy al no plantejar en cap moment acabar d'una vegada per sempre amb els milers de milions de subvenció que es destina als immigrants instal·lats a Espanya”.

En la seva valoració final Anglada va afirmar “ja no hi ha temps per més, PP PSOE i la resta de partits de la casta han esgotat el seu cicle, i amenacen amb destruir el que durant tantes generacions hem creat. L'alternativa identitaris i social ja està preparada per convertir-se en l'alternativa real, sòlida i creïble que aquest país necessita amb urgència”.

PxC

Vic, 12 de juliol de 201

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 12/07/2012; Anglada: “El Gobierno español se ha convertido en un simple correo de las órdenes de la Unión Europea y de la gran banca internacional”

Redacción.-  “El lamentable espectáculo ofrecido ayer por un exhausto Mariano Rajoy y los diputados del PP, con sus aplausos de chirigota, es la crónica de un ridículo anunciado, que se viene escenificando desde la llegada al Gobierno de los populares”, ha declarado el presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada.

Josep Anglada señaló que “el contenido de las medidas es una suma de arbitrariedades sin lógica ni criterio alguno y que solamente agravarán la crisis actual como tristemente comprobaremos en los próximos meses” y cree que dichas medidas han sido”la escenificación clara de que el Gobierno español ha dejado de serlo para convertirse en un simple correo de las órdenes de la Unión Europea y de la gran banca internacional”.

El líder identitario también mostró su sorpresa ante “la poca o nula oposición del PSOE a estas medidas” y sugiere la posible existencia de “un pacto tácito entre las dos formaciones impuesto por poderes ajenos a ellas”. “Eso demuestra que PP y PSOE no son formaciones política independientes, sino que obedecen a órdenes e intereses que no son los de sus votantes”, añadió el vicense.

El dirigente plataformista criticó asimismo “la cobardía y la demagogia impresentable de Rajoy al no plantear en ningún momento terminar de una vez por todas con los miles de millones de subvención que se destina a los inmigrantes instalados en España”.

Por último, Anglada subrayó la necesidad de que las formaciones identitarias se impongan a los partidos tradicionales: “Ya no hay tiempo para más, PP PSOE y el resto de partidos de la casta han agotado su ciclo, y amenazan con destruir lo que durante tantas generaciones hemos creado. La alternativa identitaria y social está preparada para convertirse en la alternativa real, sólida y creíble que este país necesita con urgencia”.

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube