Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Barcelona, 14/07/2012; Plataforma per Catalunya fa campanya a Barcelona en defensa del petit comerç i en contra del els venedors ambulants

Barcelona, 14/07/2012; Plataforma per Catalunya fa campanya a Barcelona en defensa del petit comerç i en contra del els venedors ambulants

15/07/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Josep Anglada, acompanyat d’altres militants del partit, ha fet campanya per concienciar els consumidors dels greus perjudicis que suposa la venda ambulant il·legal per al petit comerç

Barcelona | Redacció.- Aquest dissabte 14 de juliol una comitiva encapçalada pel president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha fet campanya al litoral barceloní per conscienciar els consumidors de productes procedents de la venda ambulant il·legal dels greus perjudicis que suposa aquesta activitat.

Anglada ha anunciat que l'acció s’ha fet al Moll d’Espanya, situat en el districte de Ciutat Vella de la ciutat comtal, per tractar-se d’un punt “especialment freqüentat per venedors ambulants sense llicència per desenvolupar activitat comercial i que a més ocupen la via pública oferint productes falsificats”.

El líder identitari ha assegurat que “és una acció en defensa del petit comerç, que al cap i a l'últim és el principal motor de la nostra economia i el major perjudicat per aquestes pràctiques fraudulentes. Volem que els consumidors vegin en les seves compres una oportunitat per dur a terme una acció responsable.”

Al llarg del seu recorregut Anglada ha ofert la reproducció d’un bitllet de curs legal a un dels venedors, al·legant que “l’única moneda amb la que es pot pagar la mercaderia falsificada són diners sense cap valor al mercat, perquè vendre productes sense cap garantia és un frau”.

Al fil de l’episodi viscut a Cambrils, en què una cinquantena de manters van apedregar agents de la Policia Local quan intentaven frustrar la venda ambulant al Passeig Marítim de la localitat tarragonina, el president de PxC ha demanat “contundència per tal d’eradicar els venedors ambulants sense llicència del litoral català que afloren amb l’arribada del bon temps”.

Del mateix mode ha lamentat la impunitat amb què actuaven en veure com dos d’ells han estat requerits per agents municipals i al cap de cinc minuts estaven novament oferint ulleres de sol que “a més poden causar danys irreversibles a la retina perquè no protegeixen de les radiacions solars”. 

“Hem de protegir els comerciants que afronten el pagament d'impostos per llicència d'activitats, cotitzacions a la Seguretat Social i ofereixen una garantia pels productes que venen de la competència deslleial d'aquests venedors que burlen tots els requisits legals. Els petits comerços no poden competir en igualtat de condicions i l'activitat comercial al marge de la legalitat els ocasiona pèrdues milionàries”.

El líder identitari ha apuntat que “darrere de la venda de discs i roba falsificada s'amaguen també xarxes de prostitució i tràfic d'éssers humans, de manera que comprar els seus productes implica finançar-los i perpetuar l'esclavitud de persones”.

Anglada ha advertit a més que “els venedors ambulants de cervesa emmagatzemen les begudes en papereres, clavegueres i trapes de la llum, amb el consegüent risc per als qui les consumeixen”.

PxC

Barcelona, 14 de juliol de 2012

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 15/07/2012; Anglada hace campaña en Barcelona en defensa del pequeño comercio y en contra de la venta ambulante

Redacción.-  Una comitiva encabezada por el presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha hecho campaña este sábado en el litoral barcelonés para concienciar a los consumidores de productos procedentes de la venta ambulante ilegal de los graves perjuicios que supone esta actividad.

Anglada ha anunciado que la acción ha tenido lugar en las inmediaciones del Moll d’Espanya, ubicado en el distrito de Ciutat vella de la ciudad condal , por tratarse de un punto “especialmente frecuentado por vendedores ambulantes que carecen de licencia para desarrollar actividad comercial y que además ocupan la vía pública ofreciendo productos falsificados”.

El líder identitario ha asegurado que “es una acción en defensa del pequeño comercio, que a fin de cuentas es el principal motor de nuestra economía y el mayor perjudicado por estas prácticas fraudulentas. Queremos que los consumidores vean en sus compras una oportunidad para llevar a cabo una acción responsable”.

A lo largo de su recorrido, Anglada ha ofrecido la reproducción de un billete de curso legal a uno de los vendedores, alegando que “la única moneda con la que se puede pagar mercancía falsificada es dinero sin ningún tipo de valor en el mercado, porque tanto una cosa como la otra suponen un fraude”.

Al hilo del episodio vivido en Cambrils, en que una cincuentena de manteros apedrearon a agentes de la Policía Local cuando intentaban frustrar la venta ambulante en el Paseo Marítimo de la localidad tarraconense, el presidente de PxC ha pedido “contundencia para erradicar a los vendedores ambulantes sin licencia del litoral catalán que afloran con la llegada del buen tiempo”.

Del mismo modo ha lamentado la impunidad con la que actuaban al ver que dos de ellos habían sido requeridos por agentes municipales y al cabo de cinco minutos estaban nuevamente ofreciendo gafas de sol que “además pueden causar daños irreversibles en la retina porque no protegen de las radiaciones solares”.

“Debemos proteger a los comerciantes que afrontan el pago de impuestos por licencia de actividades, cotizaciones a la Seguridad Social y ofrecen una garantía por los productos que venden de la competencia desleal de estos vendedores que burlan todos los requisitos legales. Los pequeños comercios no pueden competir en igualdad de condiciones y la actividad comercial al margen de la legalidad les ocasiona pérdidas millonarias”.El líder identitario ha apuntado que “detrás de la venta de cd y ropa falsificada se esconden también redes de prostitución y tráfico de seres humanos, de modo que comprar sus productos implica financiarles y perpetuar la esclavitud de personas”.

Anglada ha advertido además que “los vendedores ambulantes de cerveza almacenan las bebidas en papeleras, alcantarillas y trampillas de la luz, con el consiguiente riesgo para quienes las consumen”.

 

WWW.ELPUEBLODIGITAL.ES, 15/07/2012; Plataforma por Cataluña hace campaña contra la venta ambulante ilegal

Anglada intenta comprar con billetes falsos productos falsificados puestos a la venta en un mercadillo

Alega que “la única moneda con la que se puede pagar mercancía falsificada es dinero sin ningún tipo de valor en el mercado, porque tanto una cosa como la otra suponen un fraude”

Redacción.-  Josep Anglada, acompañado de otros militantes del partido, ha hecho campaña para concienciar a los consumidores de los graves perjuicios que supone la venta ambulante ilegal para el pequeño comercio. Una comitiva encabezada por el presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha hecho campaña en el litoral barcelonés para concienciar a los consumidores de productos procedentes de la venta ambulante ilegal de los graves perjuicios que supone esta actividad.

Anglada ha anunciado que la acción ha tenido lugar en las inmediaciones del Moll d’Espanya, ubicado en el distrito de Ciutat vella de la ciudad condal, por tratarse de un punto “especialmente frecuentado por vendedores ambulantes que carecen de licencia para desarrollar actividad comercial y que además ocupan la vía pública ofreciendo productos falsificados”.

El líder de PxC ha asegurado que “es una acción en defensa del pequeño comercio que, a fin de cuentas, es el principal motor de nuestra economía y el mayor perjudicado por estas prácticas fraudulentas. Queremos que los consumidores vean en sus compras una oportunidad para llevar a cabo una acción responsable.”

A lo largo de su recorrido Anglada ha ofrecido la reproducción de un billete de curso legal a uno de los vendedores, alegando que “la única moneda con la que se puede pagar mercancía falsificada es dinero sin ningún tipo de valor en el mercado, porque tanto una cosa como la otra suponen un fraude”.

Al hilo del episodio vivido en Cambrils, en que una cincuentena de manteros apedrearon a agentes de la Policía Local cuando intentaban frustrar la venta ambulante en el Paseo Marítimo de la localidad tarraconense, el presidente de PxC ha pedido “contundencia para erradicar a los vendedores ambulantes sin licencia del litoral catalán que afloran con la llegada del buen tiempo”.

Del mismo modo ha lamentado la impunidad con la que actuaban al ver que dos de ellos habían sido requeridos por agentes municipales y al cabo de cinco minutos estaban nuevamente ofreciendo gafas de sol que “además pueden causar daños irreversibles en la retina porque no protegen de las radiaciones solares”.

Debemos proteger a los comerciantes que afrontan el pago de impuestos por licencia de actividades, cotizaciones a la Seguridad Social y ofrecen una garantía por los productos que venden de la competencia desleal de estos vendedores que burlan todos los requisitos legales. Los pequeños comercios no pueden competir en igualdad de condiciones y la actividad comercial al margen de la legalidad les ocasiona pérdidas millonarias”.

El máximo responsable de PxC ha apuntado que “detrás de la venta de cd y ropa falsificada se esconden también redes de prostitución y tráfico de seres humanos, de modo que comprar sus productos implica financiarles y perpetuar la esclavitud de personas”.

Anglada ha advertido además que “los vendedores ambulantes de cerveza almacenan las bebidas en papeleras, alcantarillas y trampillas de la luz, con el consiguiente riesgo para quienes las consumen”.

WWW.E-NOTICIES.CAT, 16/07/2012; Anglada, contra els 'top manta'

Després de l'episodi de Cambrils en què 'manters' van apedregar policies locals

Redacció.- Josep Anglada, acompanyat d’altres militants del partit, ha fet campanya per concienciar els consumidors dels greus perjudicis que suposa la venda ambulant il·legal per al petit comerç.

Aquest dissabte 14 de juliol una comitiva encapçalada pel president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha fet campanya al litoral barceloní per conscienciar els consumidors de productes procedents de la venda ambulant il·legal dels greus perjudicis que suposa aquesta activitat.

Anglada ha anunciat que l'acció s’ha fet al Moll d’Espanya, situat en el districte de Ciutat Vella de la ciutat comtal, per tractar-se d’un punt “especialment freqüentat per venedors ambulants sense llicència per desenvolupar activitat comercial i que a més ocupen la via pública oferint productes falsificats”.

El líder de la ultra PxC ha assegurat que “és una acció en defensa del petit comerç, que al cap i a l'últim és el principal motor de la nostra economia i el major perjudicat per aquestes pràctiques fraudulentes. Volem que els consumidors vegin en les seves compres una oportunitat per dur a terme una acció responsable.”

Al fil de l’episodi viscut a Cambrils, en què ns manters van apedregar agents de la Policia Local quan intentaven frustrar la venda ambulant al Passeig Marítim de la localitat tarragonina, el president de PxC ha demanat “contundència per tal d’eradicar els venedors ambulants sense llicència del litoral català que afloren amb l’arribada del bon temps”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube