Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Milà, 16/07/2012; Plataforma per Catalunya intensifica els seus contactes a nivell europeu

Milà, 16/07/2012; Plataforma per Catalunya intensifica els seus contactes a nivell europeu

18/07/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Enric Ravello (PxC)) ha participat en una reunió presidida per l'eurodiputat Bruno Gollnisch (Front National) en la qual s'anuncia la creació d'un think tank identitari europeu.

Milà | Redacció.- En aquest mes de juliol ha tingut lloc a Milà la reunió de l'Aliança Europea de Moviment Nacionals (AEMN), el partit polític europeu presidit per l'eurodiputat del FN, Bruno Gollnisch i a la qual es va convidar a Enric Ravello com a representant de Plataforma per Catalunya (PxC) en qualitat d'observador.

Durant la mateixa es va anunciar oficialment la creació d'un think tank identitari a nivell europeu. L'estructura definitiva del mateix es decidirà en properes reunions, però el model inicial acceptat és el que ha presentat Gabriele Adinolfi, president del centre d'estudi Polaris i editor de la revista homònima. En la seva direcció estarà el propi Adinolfi, que serà el president del think-tank, al costat del belga Mario Santi (president de Démocratie Nationale el nou nom que ha adoptat l'antic Front National belga) i Enric Ravello (PxC). Aquest think tank serà el laboratori d'idees del que es nodreixin els diversos partits de l'Aliança, i s'especialitzarà en qüestions ideològiques i d'anàlisi geopolítica. La seva tasca es desenvoluparà a través de cicles de conferències, seminaris internacionals i presència en internet.

En l'acte de clausura de la reunió, van prendre la paraula els eurodiputats Bruno Gollnisch (FN), Nick Griffin (BNP) i l'hongarès, Bela Kovacs (Jobbik),   al costat de representants de diversos partits europeus els que va destacar la presència de Christian Verougstraete del partit identitari flamenc Vlaams Belang, que també va acudir com a observador a la reunió de Milà.

Per al president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, “totes aquestes reunions i actes evidencien que la nostra formació s'ha convertit en el gran referent identitari per als partits europeus. Les nostres sigles signifiquen èxit electoral i el prestigi dels nostres dirigents fa que siguem considerats com un partit seriós i sòlid”, afegint “puc anunciar que en els propers mesos hi haurà més reunions d'alt nivell i que Josep Anglada se seguirà implicant al màxim per aconseguir una sinergia europea entre tots els que lluitem per la nostra identitat, contra la globalització i contra la tirania dels poders financers”.

PxC

Milà, 16 de juliol de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 18/07/2012; Plataforma per Catalunya intensifica sus contactos con grupos identitarios europeos

Redacción.-  Milán fue recientemente el escenario de la reunión de la Alianza Europea de Movimiento Nacionales (AEMN), el partido político europeo presidido por el eurodiputado del FN, Bruno Gollnisch y a la que se invitó a Enric Ravello como representante de Plataforma per Catalunya (PxC) en calidad de observador.

Durante la misma se anunció oficialmente la creación de un ‘think tank’ identitario a nivel europeo. La estructura definitiva del mismo se decidirá en próximas reuniones, pero el modelo inicial aceptado es el que ha presentado Gabriele Adinolfi, presidente del centro de estudio Polaris y editor de la revista homónima. En su dirección estará el propio Adinolfi, que será el presidente del ‘think-tank’, junto al belga Mario Santi (presidente de Démocratie Nationale el nuevo nombre que ha adoptado el antiguo Front National belga) y Enric Ravello (PxC). Dicho ‘think tank’ será el laboratorio de ideas del que se nutran los diversos partidos de la Alianza, y se especializará en cuestiones ideológicas y de análisis geopolítico. Su tarea se desarrollará a través de ciclos de conferencias, seminarios internacionales y presencia en internet.

En el acto de clausura de la reunión, tomaron la palabra los eurodiputados Bruno Gollnisch (FN), Nick Griffin (BNP) y el húngaro, Bela Kovacs (Jobbik), junto a representantes de varios partidos europeos los que destacó la presencia de Christian Verougstraete del partido identitario flamenco Vlaams Belang, que también acudió como observador a la reunión de Milán.

Para el presidente de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, “todas estas reuniones y actos evidencian que nuestra formación se ha convertido en el gran referente identitario para los partidos europeos” y añadió que “nuestras siglas significan éxito electoral y el prestigio de nuestros dirigentes hace que seamos considerados como un partido serio y sólido”.

El vicense anunció que en los próximos meses tendrán lugar más reuniones “de alto nivel” y se comprometió a seguir trabajando por” lograr una sinergia europea entre todos los que luchamos por nuestra identidad, contra la globalización y contra la tiranía de los poderes financieros”.

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube